Livian, declaratii controversate dupa ce Florentina Nicol a aparut cu fata mutilata

Florentina Nicol, iubita lui Livian, a aparut cu fata bandajata facand o declaratie controversata. Replica lui Livian a starnit mari controverse.

Florentina s-a filmat dupa ce a avut o interventie la nivelul fetei, declarand ca: „asa se intampla cand ai iubit gelos”. In clipul publicat in mediul online apare si Livian care face, la randul lui, declaratii neasteptate: „Am spart-o cu bataia”.

Florentina Nicol a ales sa nu faca prea multe declaratii despre ce s-a intamplat, insa toata lumea s-a ingrijorat la vederea imaginilor. Cel mai probabil este vorba despre o interventie estetica la nivelul fetei, iar tanara a ales sa glumeasca putin in legatura cu aspectul ei de dupa operatie.

Livian, castigatorul Puterea dragostei, a avut o perioada in care nu a mai postat nimic referitor la iubita lui, iar lumea a inceput deja sa se gandeasca la o posibila despartire. Cu toate astea, Florentina a publicat mai multe fotografii in mediul online si a pus punct acestor speculatii.

loading...
Discutiile despre despartire au pornit de la marturisirile Biancai. Castigatoarea Puterea dragostei a lasat sa se inteleaga ca a mers la Cluj pentru a se impaca cu Livian.

„Vreau sa ma deschid in fata voastra si sa va spun de ce nu am fost activa in ultimele zile. O sa va spun mai pe ocolite pentru ca nu pot sa spun direct. Stiu ca multi se intreaba unde am fost cu avionul, va puteti da seama din story, insa eu nu va pot spune pentru ca as face mai mult rau. Vreau sa va spun ca sunt genul de om care lupta extrem de mult pentru orice. Este vorba despre o dragoste, o dragoste imposibila. Eu vreau sa cred ca este un sfarsit pentru mine, nu stiu daca este sfarsit si pt alta persoana, dar pentru mine da. In ultima vreme nu m-am concentrat pe cariera, am stat foarte mult in casa, am refuzat multe colaborari, am ales sa ma ocup de mine. Nu m am focusat pe ce am avut de facut. Am ingnorat multe lucruri pentru ca nu ma puteam concenta, nici acum nu ma pot concenta. Trebuie sa prind puteri sa ma ridic. O vreme mi-a fost usor, m am legat de niste lucruri care poate ca nu erau adevarate, imi bagam in minte niste lucruri doar ca sa mi treaca. Eu in ultima vreme nu m am concentrat pe cariera, ceva m-a tinut in loc pentru ca sunt copila. Timpul mi-a cerut timp.

Daca intelegeti ce spun? Soarta mea mi-a spus ca ar trebui sa-mi vad de lucru si sa ma concentrez pe cariera. V am ascuns anumite lucruri, sunt acum asa pt ca vreau sa stiti si voi anumite lucruri. Nu ma simt ok cand va ascund lucruri. Ce am rezolvat cu vizita asta? Buna intrebare! Cred ca am convins anumite persoane sau au fost niste demonstratii. Am vrut sa fie sfarsit, dar m a retinut ceva. Timpul mi-a cerut timp. Stiti ce zic? Sunt fericita pentru ca m am convins de anumite lucruri”, marturiseste Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro