LOREDANA GROZA SI STEFAN BANICA, IPOSTAZE TANDRE LA X FACTOR!

Despre Loredana Groza si Stefan Banica stie toata lumea ca se inteleg de minune, insa atunci cand vine vorba de momentele in care se afiseaza in public, cei doi sunt, de cele mai multe ori, extrem de rezervati. Cu toate acestea, juratii de la X Factor au facut un gest controversat, in vazul tuturor, care a ridicat numeroase semne de intrebare.

La X Factor, Loredana Groza si Stefan Banica le-au oferit telespectatorilor un moment controversat. Pe scena concursului de talente muzicale au venit doi concurenti care au interpretat celebra piesa „Shallow”, iar in timp ce cantau cei doi, Loredana Groza i-a facut „ochi dulci” colegului sau din juriu.

Mai exact, la un moment dat, Lori l-a luat de mana pe Stefan Banica, spre surprinderea tuturor telespectatorilor care se uitau la X Factor. Aceasta nu este, insa, singura si nici prima apropiere dintre cei doi, caci de-a lungul timpului, au mai fost protagonistii unor scene similare, tot la X Factor, in momentul in care Stefan Banica s-a deocheat sia avut nevoie de ajutor.

La un moment dat, Cristi Brancu a dezvaluit ca Stefan Banica a batut-o pe Cristina Topescu, pe plaja, iar jurnalista a povestit totul despre un alt moment de cumpana din relatia ei cu artistul, in care acesta a amenintat-o cu moartea.

loading...
Nici in casnicia cu Andreea Marin nu a fost usa de biserica. Potrivit spuselor lui Sabin Ivanof, Stefan Banica obisnuia sa o umileasca pe vedeta si chiar sa o bata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro