MAI ESTE SAU NU ALEXIA ERAM VIRGINA. MARIO FRESH A SPUS ADEVARUL

Mario Fresh si Alexia Eram se iubesc in continuare ca in prima zi, bucurandu-se de fiecare moment petrecut impreuna. Desi partenera sa este fiica celebrei Andreea Esca, tanarul nu se fereste sa vorbeasca de viata lor intima.

Evident, fanii au fost incantati de un astfel de subiect fierbinte si incitant. A aparut si o disputa cu un blogger, iar Mario Fresh a lansat o piesa prin care a reactionat. Versurile spun totul si fac referire la relatia intima pe care o are cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

„Cand eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh. Apoi, cantaretul a vorbit si despre… partidele de amor cu Alexia Eram. Si asta pentru ca bloggerul respectiv l-a acuzat pe Mario ca nu a avut activitate in cei trei ani de relatie cu Alexia Eram. „Daca vorbim de virgini, tu inca esti, eu doar… Eram”, i-a transmis Mario Fresh bloggerului.
loading...
„Este putin mai greu acum de cand nu suntem unul langa altul, dar rezistam si o sa fie si mai bine dupa acesti 3 ani”, a declarat Alexia Eram pentru Pro TV. Fiica Andreei Esca i-a facut si o scurta caracterizare iubitului ei: „Este iubitor, respectuos si cel mai calduros om pe care il stiu!”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro