Mama lui Livian l-a parasit pe Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu a fost parasit de celebra Liana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii 25 de ani. Femeia n-a mai suportat comportamentul acestuia si a parasit domiciliul conjugal.

Mama lui Livian de la Puterea Dragostei a plecat de acasa. Liana n-a mai suportat comportamentul si criticile permanente ale lui Nelson Mondialu si a parasit apartamentul din Cluj. Femeia a plecat duminica de acasa si pana in acest moment nu s-a intors. Nelson a mers la politie sa reclame disparitia de la domiciliu a acesteia insa a fost informat ca nimeni nu o poate obliga pe femeie sa revina acasa. Liana si Nelson nu sunt casatoriti legal. Ei traiesc in concubinaj de peste 25 de ani. In plus, Nelson a recunoscut ca cei doi baieti pe care i-au crescut impreuna nu sunt facuti cu el.

Tot scandalul a inceput, duminica, de la un caltabos (maios) pe care Liana nu i l-ar fi gatit bine lui Nelson. Acesta a certat-o iar pe Liana si a amenintat-o ca data viitoare ia mancarea si i-o arunca pe fereastra. Toata scena a fost integistrata si postata pe Youtube de Nelson.

”Asta ar trebui sa trosneasca… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Sa vezi c-o sa-mi fie si rau! M-as desparti de ea acum! Voi va dati seama? (ragaie) Nu stii sa faci, degeaba te uiti! Data viitoare ti-l iau si ti-l arunc pe fereastra! Nu stiu cine te invata asa. Pe masa nu pune nimic. Nu pune un servetel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uita la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson.

loading...
Liana nu i-a raspuns nimic, si-a facut bagajele, si-a luat toate hainele si a plecat din casa. De fata a fost si Livian, care l-a avertizat pe Nelson ca mama lui nu glumeste! ”Vezi ca si-a facut toate bagajele”, i-a spus Livian tatalui sau.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mancat tineretea. Pentru o bucata de maios si-a luat toate hainele si a plecat. Maios sau ce, acum nu stiu! Aici e maios… A luat hainele si s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai si tu o varsta decenta, 20-25 de ani. Pana in 30… N-ai mustata, n-ai par pe tine, n-ai crengi in cap”, a glumit Nelson Mondialu.

Doar ca gluma s-a transformat in treaba serioasa, pentru ca Liana nu s-a mai intors, iar Nelson a inceput sa-i simta lipsa. Dupa cateva zile, el deja o implora pe femeie sa revina langa el pentru ca ”i-a cumparat cadouri”.

”I-am cumparat cadou. I-am cumparat gentuta din piele de crocodil cu lant de aur. Haina de blana albastra. I-am luat cadou, numai sa vina acasa. Tu, Liana, vino acasa, te rog frumos”, a mai spus Nelson.

Pentru ca Liana nu-i mai raspunde la telefon si el nu mai stie nimic despre ea, Nelson a mers la politie pentru a reclama deispritia acesteia. Dupa cateva zile, el a fost chemat la sectie unde a fost informat ca Liana a fost gasita dar ca aceasta nu vrea sa mai revina acasa. Ca niciodata, Nelson nu a vrut sa mai dea alte detalii despre caz, spunand prietenilor virtuali doar ca este ”o problema de familie” si ca va pastra discretia in legatura cu situatia Lianei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro