Mihaela Borcea, mai indragostita ca niciodata!

La 50 de ani, Mihaela Borcea traieste o frumoasa poveste de iubire. De curand, aceasta i-a facut o declaratie de dragoste iubitului ei.

Mihaela Borcea l-a surprins pe iubitul ei, Sorin Rap, cu o frumoasa declaratie de iubire, chiar de ziua lui. Fosta sotie a lui Cristi Borcea se simte mai implinita ca niciodata.

Mihaela Borcea si Cristi Borcea au divortat, dar amandoi si-au gasit fericirea pana la urma. Cristi Borcea este insurat cu Valentina Pelinei, iar Mihaela traieste o frumoasa poveste alaturi de Sorin Rap.

Desi a trecut de 50 de ani, fosta sotie a lui Cristi Borcea iubeste ca in adolescenta. Dovada stau pozele pe care aceasta le posteaza pe retelele de socializare, acolo unde este apreciata de mii de urmaritori.

loading...
Recent, Mihaela Borcea i-a facut o declaratie o declaratie extrem de romantica celui pe care il iubeste la momentul actual.

”La multi ani, iubitule! ??
Tu esti povestea mea de dragoste!! Esti in tot ceea ce fac. In tot ceea ce vad, in tot ceea ce ating. Esti in ceea ce visez. Tu reprezinti cuvintele care-mi umplu paginile vietii in fiecare zi. Nu pot sa-ti spun cat de mult iti doresc binele si cat te iubesc!! Iti mai doresc ca Ingerul Pazitor sa ramana mereu cu tine, protejandu-te de rau si de dificultati, sa te sprijine in momente de disperare si tristete. Fie ca dragostea noastra sa fie acea stea calauzitoare care iti va lumina calea vietii multi, multi ani lungi. Si tine minte ca dragostea mea pentru tine este vesnica! Te iubesc!!??”, a scris Mihaela Borcea pe retelele de socializare.

Fanii au fost extrem de emotionati atunci cand au citit aceste randuri, iar despre iubitul Mihaelei Borcea nu putem spune decat ca a ramas fara cuvinte.

Dupa ce au ajuns la tribunal, Mihaela Borcea si Cristi Borcea au reusit sa ajunga la un punct comun si acum au o relatie decenta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro