Momentul adevarului se apropie! Bianca Dragusanu se pregateste sa faca dezvaluiri bomba

Bianca Dragusanu urmeaza sa faca dezvaluirile mult promise.

Lovitura dura pentru Alex Bodi si Daria Radionova! Bianca Dragusanu se pregateste sa faca dezvaluiri despre ultimii doi ani din viata ei. Diva a avut o casnicie extrem de controversata cu Alex Bodi, arestat acum preventiv pentru 30 de zile intr-un dosar de proxenetism. In urma cu cateva zile, vedeta a dezvaluit pe pagina ei de Instagram ca are foarte multe dovezi despre trei femei din viata fostului ei sot.

Astazi, Bianca Dragusanu a revenit pe Instagram si le-a adus aminte urmaritorilor sai ca va face dezvaluirile mult promise. Ea a mai transmis un ultimatum persoanelor care au dezamagit-o si continua sa o barfeasca. „O sa vin cu dovezi si o sa distrug codita multor ciupercute aparute dupa ploaie”, a spus Bianca Dragusanu, in urma cu putin timp, pe pagina ei de instagram.

Dupa ce iubitul ei a fost prins de DIICOT si arestat prevenitv, Bianca Dragusanu a anuntat ca urmeaza sa faca anunturi controversate.

loading...
„Eu sunt un om foarte corect si foarte asumat cu tot ce fac si tot ce spun. Iar in momentul in care spun ceva, eu am si dovezi. Nu spun lucruri neadevarate, nu inventez, nu ma bazez pe puterea altei persoane, ci doar pe puterea mea. Dar, de foarte multi ani, stau pe ganduri daca sa va spun adevarul despre trei persoane feminine. Stau si analizez foarte atent situatia, si ma gandesc ca daca incep sa vorbesc despre aceste persoane, sunt sigura ca ar putea sa devina cineva doar datorita faptului ca eu as vorbi despre ele. Deci, ma gandesc, eu daca vorbesc despre ele, s-ar putea sa le fac un bine, dar poate si un rau. Daca zic, incepe scandalul, pentru ca niciuna dintre ele nu ar recunoaste nimic din ce as zice eu despre ele, moment in care eu ar trebui sa vin cu dovezi. Inainte sa incep sa vorbesc despre ele, daca o sa-mi iasa mie ecuatia asta pe plus, vreau sa le transmit un mesaj: Potolita-va!”, a declarat Bianca Dragusanu, la InstaStory.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro