Oana Zavoranu, lovitura dura pentru Pepe! Ce spune despre amantlacul Ralucai Pastrama

Oana Zavoranu a schimbat tabara? Ce spune despre presupusa aventura a Ralucai Pastrama.

Oana Zavoranu, noi declaratii despre divortul anului. Pepe si Raluca Pastrama s-au despartit, dupa noua ani de relatie. Fosta sotie a cantaretului, Oana Zavoranu, a fost foarte vocala cu privire la acest divort. In fata instantei, Pepe si-a acuzat fosta sotie ca l-a inselat, iar dovezile nu au incetat sa apara. Atunci cand a aflat, „Querida” a avut o reactie neasteptata!

Pana acum, bruneta nu i-a luat apararea Ralucai Pastrama, insa sustine ca „i-a facut bine” daca l-a inselat pe Pepe. Oana Zavoranu a marturisit ca stie mai multe informatii despre cei doi.

„Daca intr-adevar l-a inselat asta, bine i-a facut! Eu am mai multe info si despre el si despre ea. Nu ma intereseaza situatia lor, dar de dat cu parerea pot sa imi dau ca am cu ce! El oricum fara mine e zero barat…”, a declarat Oana Zavoranu, fosta sotie a lui Pepe, pentru Ciao.ro.

loading...
Pepe este foarte activ pe contul sau de Youtube, acolo unde a si anuntat despartirea de sotia lui. El colaboreaza cu diferiti artisti si sustin impreuna sesiuni live. In seara zilei de 29 noiembrie, in cadrul unei editii in care a aparut alaturi de Oana Radu, artistul a interpretat o meldoie pe care a scris-o in urma cu 13-14 ani ani de zile, dar care se pliaza foarte mult cu situatia actuala.

„Piesa a fost compusa de mine cu 13-14 ani in urma, dar multi ar putea spune ca a fost compusa astazi. Arta vine cumva dintr-o inspiratie divina, care ar putea insemna o premonitie”, a spus Pepe inainte de a interpreta melodia „As vrea sa te iert”. Citeste mai multe AICI.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro