Oana Zavoranu, marturisiri fara perdea despre partidele de amor cu Pepe

Oana Zavoranu a fost foarte nemultumita de viata amoroasa cu Pepe.

Oana Zavoranu si Pepe au divorttat in anul 2011, dupa ce au avut o relatie care a durat mai bine de 7 ani. Ei au avut parte de o despartire plina de scandaluri, iar acest ghinion l-a urmarit pe cantaret si in a doua casnicie. Anuntul ca Pepe si Raluca Pastrama s-au despartit si urmeaza sa divorteze a luat prin surprindere lumea showbiz-ului. Cei doi au impreuna doua fetite si pareau sa aiba o familie fericita.

Inca de la anuntul divortului, Oana Zavoranu a continuat sa faca declaratii socante despre fostul ei sot si sotia lui. In urma cu mult timp, „Querida” a facut o dezvaluire socanta despre Pepe, mai exact despre momentele lor intime. Diva s-a aratat foarte nemultumita de partidele de amor pe care le avea cu fostul ei sot. La momentul respectiv, bruneta a incercat sa faca un top al barbatilor din viata ei.

„Cu Pepe era… pfff… Pepe sta rau de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu statea mai bine, nici nu stiu de ce alerga atat Cristina Spatar dupa el, saraca. Dura maximum zece minute, aia cred ca alerga mai degraba dupa vreun conac de-al lui, nu dupa… Nu vreau sa zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micut, ca sa zic asa” a spus bruneta.

loading...
Oana Zavoranu a sarit in apararea fostului ei sot, dupa ce Raluca Pastrama l-ar fi acuzat ca a batut-o. Bruneta a declarat ca ar putea fi un plan stabilit de familia Ralucai Pastrama pentru a scapa de Pepe.

„In afara de faptul ca mi se r**e si mi se indoaie, cum am mai spus, inca consider ca este un bluff. La modul ca nu cred, avand in vedere cat este de controlat el de aceasta familie de infractori, Pastrama, nu cred ca-si permitea sa o bata pe asta in mijlocul strazii de fata cu copiii. Ca… nu stiu… exista ei poate niste intelegeri dupa cativa ani de casnicie, exista intre oricine si oricine”, a declarat Oana Zavoranu, pentru Spynews.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro