Pandemia a scos la suprafata ce e mai rau!

Pepe si Raluca, Andrei Stefanescu si Antonia, sunt doar doua dintre cele mai recente divorturi ale vedetelor de la noi. Dar lista cuplurilor separate in ultimele luni este lunga.

Daca e sa ne luam dupa specialisti, numarul divorturilor a crescut in perioada pandemiei. Si nu doar la noi, ci in intreaga lume. Americanii au facut un studiu, iar conform acestuia, numarul divorturilor a crescut cu 50% inca din primavara, atunci cand oamenii au fost obligati sa stea mai mult acasa cu partenerii lor.

De altfel, chiar si psihologii spun ca pandemia a avut efecte diferite pentru cupluri: in unele cazuri relatiile s-au intarit, in altele s-au deteriorat definitiv.

Pandemia a fortat cuplurile sa petreaca mai mult timp impreuna, iar in unele cazuri s-au agravat problemele deja existente. Rezolvarea a insemnat divortul, iar avocatii si notarii au primit tot mai multe cereri.

Nu doar statul mai mult in casa cu partenerul este un motiv care pentru unii a dus la despartire, dar si lipsa banilor. In cazul artistilor, lucrurile sunt mai grave, multi dupa ce s-au trezit cu evenimentele si concertele anulate, au inceput sa aiba conturile tot mai goale, iar de aici pot proveni si multe scandaluri in familie.

loading...
Dar, de multe ori, artistii care stateau putin acasa, alaturi de partenerii lor, s-au vazut ”inchisi” in casa cu acestia, iar relatiile care erau deja cu probleme, acum au ”explodat”.

Vedetele au ales in ultima perioada sa anunte despartirea pe paginile de socializare. De exemplu, Pepe a facut un video pe care l-a postat pe canalul sau de Youtube in care anunta ca Raluca si fetele au plecat de acasa. Nu doar modul in care a avut loc despartirea lui Pepe de Raluca a intrat in tiparul specialistilor, ci si scandalul care se preconizeaza pentru custodia fetitelor si impartirea averii.

Oamenii legii spun ca in ultima perioada, ordinele de protectie au fost mai mult ca niciodata: din martie pana la sfarsitul lunii august s-au emis 4303 ordine de protectie provizorie, pentru violenta domestica. La un astfel de ordin de protectie a apelat si Raluca Pastrama, dupa ce l-a acuzat pe Pepe ca ar fi batut-o de fata cu fetitele.

Andrei Stefanescu a postat un mesaj pe Facebook in care anunta ca el si Antonia au divortat la notar inca din luna septembrie si ca el nu mai locuieste cu fosta lui sotie si baietelul lor.

Si Ramona Lazuran, fostul iepuras Playboy, a anuntat zilele trecute ca s-a despartit de Cristi Voicu, impresarul cu care avea o relatie de mai multi ani, cei doi avand impreuna si o fetita.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro