Pepe face mai multi bani din muzica decat Raluca din gradinita!

Divortul dintre Pepe si sotia lui, Raluca, va duce inevitabil si la impartirea averii pe care cei doi o au in acest moment la comun.

Pepe si Raluca au facut bani frumosi impreuna in ultimii 8 ani. Daca interpretul a scos un profit serios din muzica, sotia lui si-a deschis de cativa ani o gradinita in cartierul Colentina, in care s-au investit foarte multi bani dar care a iesit mai mult pe pierdere.

Pepe este unic asociat si administrator la societatea Pepe Latin Music SRL, pe care isi desfasoara activitatea muzicala. Firma a obtinut cifre impresionante si a iesit pe profit in ultimii 10 ani. Anul trecut, de exemplu, Pepe a avut o cifra de afaceri de aproape 580.000 lei, un profit net de peste 92.000 lei dar si datorii de peste 290.000 lei. Pepe are 9 angajati pe firma lui. Cel mai bun an din punct de vedere al profitului a fost 2017, atunci cand, la o cifra de afaceri de 718.000 lei si un castig de peste 400.000 lei.

Afacerea Ralucai Pastrama consta intr-o gradinita situata in casa in care a copilarit, situata in zona Colentina. Initial, imobilul a fost scos la vanzare, insa nu s-a gasit un client care sa ofere suma ceruta, asa ca pana la urma, Raluza a preluat vila, a reamenajat-o si a transformat-o intr-o gradinita.

loading...
Rosa Maria Music SRL, firma la care Raluca Pascu este administrator si asociat, a fost deschisa in 2016, iar in primii doi ani a mers pe un profit minim. In 2018 si 2019, firma a inceput sa faca bani (cifra de afaceri de peste 360.000 lei in 2019) insa business-ul s-a dovedit a nu fi atat de rentabil pe cat s-ar fi crezut la inceput. Anul trecut, firma a terminat cu un profit negativ de peste 210.000 lei si datorii de 810.000 lei. Raluca are 8 angajati. Chiar si asa, gradinita Ralucai a ajuns pe locul 3 in Top Afaceri Romania Microintreprinderi, sectorul 2, la domeniul invatamant prescolar.
Pepe si Raluca sunt separati de mai bine de doua saptamani insa cantaretul a anuntat ca a ramas in relatii foarte bune cu sotia lui. Cei doi vor divorta la un notar, semn ca deja s-au inteles in legatura cu un posibil partaj. Raluca se trage dintr-o familie bogata si nu se pune problema ca ar duce lipsa de ceva in cazul in care va ramane singura.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro