Raluca Pastrama a cerut ordin de restrictie impotriva lui Pepe, dupa ce a fost agresata de sotul ei!

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama se pare ca devine din ce in ce mai urat. Bruneta a cerut ordin de restrictie pentru tatal fetitelor ei, dupa ced artistul a agresat-o in plina strada.

Pepe a anuntat la inceputul lunii ca el si Raluca divorteaza, prin intermediul unui clip publicat pe canalul sau de YouTube, aceasta fiind dorinta sotiei sale. Mai mult, el a dezvaluit si faptul ca divortul va avea loc la notar, iar mariajul de sapte ani va fi incheiat pe cale amiabila.

Insa, se pare ca divortul lor se va muta la tribunal, dupa ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastrama, chiar in mijlocul strazii, sub privirile socate ale martorilor. Episodul violent a avut loc in parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fiicele lui Pepe fac ore de tenis. Bruneta s-a dus apoi direct la Politie unde l-a denuntat pe artist si a cerut eliberarea unui ordin de restrictie impotriva acestuia la judecatoria sectorului 2.

„Episodul de violenta s-a petrecut in parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, in jurul orei 17.00. Femeia a fost lovita in zona fetei si s-a dus direct la politie, la sectia 7, unde a facut plangere. S-a emis un ordin de protectie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta inseamna ca agresorul nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de victima, in locurile pe care aceasta le frecventeaza. Dupa cele 5 zile, ordinul de protectie se poate prelungi in instanta, pana la 6 luni”, au declarat surse din Politie pentru Click!. Din moment ce la Judecatoria sectorului 2 apare deja o actiune inregistrata pe data 20 noiembrie, se pare ca Raluca Pastrama nu a mai asteptat sa expire ordinul de protectie provizoriu si s-a adresat instantei”.

loading...
„La data de 19.11.2020, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre o femeie cu privire la faptul ca in cursul zilei a fost agresata fizic de catre sotul sau. A fost emis ordin de protectie provizoriu. Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.”, se arata in comunicatul Politiei.

Mai mult de atat, potrivit spuselor apropiatilor cuplului, actele de violenta nu erau deloc rare, iar Pepe ar fi fost violent atat verbal, cat si fizic cu Raluca Pastrama, de-a lungul celor sapte ani de casnicie, din cauza neintelegerilor cauzate de faptul ca familia brunetei nu voia sa il accepte pe artist in sanul ei.

Cu toate acestea, potrivit site-ul Spynews, Pepe a contestat ordinul de restrictie pe care l-a emis judecatoria impotriva lui, in ceea ce o priveste pe sotia sa.

Pentru a exista un astfel de ordin de restrictie, „trebuie sa se depuna la dosar dovezi concrete despre acel act de vilolenta”. Acest lucru nu s-a intamplat! Raluca nu a depus la dosar niciun certificat medico-legal care sa ateste agresiunile la care a fost supusa de sotul ei, celebrul cantaret de muzica latino, Pepe.

loading...
Contactat de Click!, Pepe a spus scurt, „Nu comentez”, si nu a dorit sa ofere nici un detaliu legat de acuzatiile care i se aduc.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro