Raluca Pastrama i-a facut farmece lui Pepe?!

Loredana Pastrama, sora Ralucai Pastrama, vorbeste despre farmecele facute de sotia lui Pepe.

Pepe si Raluca Pastrama au decis sa divorteze dupa o relatie de mai bine de opt ani. Sotii Pascu a decis sa mearga pe drumuri diferite, dupa o perioada lunga in care nu s-au mai inteles. Totusi, situatia s-a complicat, dupa ce Raluca a mers si a emis un ordin de restrictie pentru cantaret.

Subiectul momentului din showbiz, Raluca Pastrama divorteaza de Pepe, a socat o tara intreaga. Cu toate acestea, se pare ca frumoasa satenta nu se gandea vreodata ca o sa se ajunga aici, pentru ca in urma cu ceva timp, a mers la vrajitoare pentru a-i face farmece sotului ei, conform celor declarate de Loredana Pastrama. Sora vitrega a Ralucai declara ca Pepe este cu sora ei doar datorita farmacelor, ci nu pentru ca o iubeste.

„Raluca i-a facut lui Pepe farmece, sa o iubeasca, sa il lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru ca o iubeste”, a declarat Loredana pentru emisiunea prezentata de Madalin Ionescu.

loading...
De asemenea, cumnata cantaretului a fost de fata in momentul in care a avut loc ritualul respectiv. Se pare ca Raluca a dus un tricou de-al artistului si o fotografie cu el, dar si sapte lumanari.

„Am fost de fata la ritual. Au dus un tricou si o fotografie de-a lui Pepe si sapte lumanari. Este vorba de un domn in varsta de 55 de ani, care deschide cartea, face vraji. Voi aduce inregistrari si probe”, a promis cumnata lui Pepe, in urma cu ceva timp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro