Raluca Pastrama si-a retras plangerea impotriva lui Pepe!

Raluca Pastrama si-a retras plangerea la politie. S-a dovedit ca Pepe nu a agresat-o.

Raluca Pastrama si Pepe au parte de o despartire cu multe scandaluri, dupa ce fosta lui sotie l-a acuzat ca ar fi batut-o. Cei doi s-au reintalnit in fata instantei, insa nu au existat probe care sa dovedeasca agresiunile lui Pepe la adresa brunetei. Astfel, Raluca Pastrama si-a retras plangerea facuta pe numele tatalui fetitelor ei. Pepe a marturisit in fata jurnalistilor ca acesta a fost motivul pentru care nu a facut alte dezvaluiri in acest sens, pentru ca stia ca fosta lui sotie nu avea probe.

„Cum sa ma intrebati daca am probe? Nu s-a intamplat niciun act de violenta. S-a incercat sa se construiasca niste probe pentru divortul ce urmeaza. Si nu au putut. Daca ar fi existat vreo violenta, ar fi fost dovedita astazi. Eu de asta am tacut. Ca am vrut sa o vedeti cat e de frumoasa la fata, ca nu are nimic. Neavand nimic, si-a restras plangerea”, a declarat Pepe.

Pepe a marturisit ca au existat martori care au putut sa confirme faptul ca Raluca Pastrama nu a fost agresata in ziua cu pricina. Cantaretul a fost foarte sincer in fata reporterilor.

loading...
R: Ti-a luat Oana Roman apararea in fata instantei?

Pepe: Avem martori, pentru ca si ea are fetita la acelasi club de tenis unde o avem si noi. Si nu a existat niciun scandal in acea parcare, despre asta e vorba.

De asemenea, cantaretul a recnoscut ca a fost inselat de fosta lui sotie. In fata instantei, Pepe a depus un document din care reiese ca bruneta i-a fost infidela si are si dovezi.

„Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia mea cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume … din … in Poiana Brasov in complexul …. si a altor persoane si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene”, se arata in documentul respectiv.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro