Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu.

Atrecut mult timp de la moartea celebrului creator de moda, iar tot ce se stia despre accidentul lui Razvan Ciobanu a fost demonant de Laura Vicol, buna lui prietena. Avocata regretatului designer a fost invitata in platoul de la Xtra Night Show, unde a facut publice detalii infioratoare despre accidentul lui Razvan Ciobanu.

Chiar daca a trecut foarte mult timp de la accidentul infiorator in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata, informatiile despre ce s-a intamplat atunci au fost ascunse. Desi in presa s-a discutat mult despre acest subiect si apareau tot felul de speculatii si zvonuri, Laura Vicol a facut publice informatii cutremuratoare.

Razvan Ciobanu nu a murit pe data de 29 aprilie asa cum a aparut in presa, ci acesta s-a stins din viata chiar de Paste, pe data de 28 aprilie. Buna lui prietena, Laura Vicol, a dezvaluit ziua, dar si ora la care celebrul designer a murit.

„El nu a murit pe 29 aprilie, asa cum s-a vehiculat luni dimineata, cand a fost el gasit, el a murit seara, duminica sfanta de Pasti, catre ora 23.00. Corpul lui a fost gasit a doua zi dimineata. A murit la ora 22.55, exact distanta parcursa intre… El s-a dus glont spre moarte’, a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show’.

loading...
Potrivit speculatiilor medicale, Razvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral inainte de a intra cu masina pe camp. Decesul celebrului creator de moda a venit in urma ranilor suferite in timpul accidentului. Invitata in platoul de la Xtra Night Show, Laura Vicol a facut dezvaluiri socante.

„A fost clasat drept accident de circulatie, iar moartea a fost cauzata de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este ca toate organele interne i-au fost distruse, pentru ca el a facut infarct inainte sa intre… deci, el cand a intrat pe acea bucata de drum, a suferit un atac cerebral si din acea cauza, era si pozitia de rigor mortis. El era deja mort’, a mai spus avocata lui Razvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul masinii, iar masina s-a rostogolit peste el. Asa a fost strivit.’

La aproape jumatate de an de la moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu, in urma unui accident rutier, cand designerul a pierdut controlul masinii, parintii lui nu isi gasesc alinarea.

Mama designerului, care are o pensiune in satul Ciungetu, a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

‘Mi-as dori ca toata durerea mea sa fie doar un vis. Acolo sus, printre stele, am o persoana care stiu ca ma va veghea si va fi mereu in inima si in sufletul meu’. (…) OAMENII nu MOR. Ei se muta in stele si in INIMILE celor care ii iubesc. Cand ne este DOR, inchidem ochii, iar ei vin de fiecare data, ACASA. La noi. Se aseaza pe prispa GANDURILOR, a dorurilor si ne asculta. Uneori, daca suntem atenti, II PUTEM CHIAR SIMTI’, acesta a fost mesajul transmis de mama lui Razvan.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro