Razvan Simion a uitat-o definitiv pe Lidia Buble

Razvan Simion a trecut peste despartirea de Lidia Buble, iar acum matinalul pare ca este din nou indragostit. De aceasta data o bruneta a reusit sa ii fure inima si sa il faca sa zambeasca din nou.

Razvan Simion este unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune din Romania. Daca pe plan profesional lucrurile au mers intotdeauna bine, nu am putea spune acelasi lucru si despre partea sentimentala.

Desi toata lumea se astepta ca matinalul sa ajunga alaturi de Lidia Buble in fata altarului, iata ca lucrurile au stat cu totul altfel, iar acum barbatul tine de mana… o bruneta.

Potrivit Cancan.ro, viata prezentatorului prinde din nou contur. Asta dupa ce si-a gasit alinarea in bratele unei domnisoare extrem de atragatoare cu care Razvan Simion a fost surprins recent in timp ce pleca dintr-un restaurant din Capitala.

loading...
Cei doi au iesit in oras echipati corespunzator, cu masti de protectie, iar dupa aproape 2 ore in care s-au relaxat si cel mai probabil au luat masa, la iesirea din local s-au comportat, asa cum era firesc de altfel, ca un cuplu indragostit. Matinalul nu a lasat-o nicio secunda singura pe iubita lui, ba chiar a tinut-o strans langa el, iar tot drumul spre masina au mers tinandu-se de mana.

„De jumatate de an au inceput reprosurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fara un motiv foarte clar. Pur si simplu dorea mai mult. Inainte de pandemie, ei au luat o pauza, pentru ca fiecare sa se gandeasca ce isi doreste. Ea s-a intors mai apoi in casa lui si a incercat sa faca lucrurile sa mearga, insa pur si simplu si-a dat seama ca iubirea pentru Razvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineinteles ca amandoi sufera, insa el este de-a dreptul terminat, a slabit, nu prea doarme, nu mananca. Razvan inca o iubeste foarte mult. Este un mare pacat, pentru ca ea a ramas alaturi de el in ciuda faptului ca a fost julita pentru divortul lui Razvan.

Iar acum, cand apele chiar s-au linistit, ea nu il mai iubeste. Nu mai exista sanse de impacare. Daca mai existau, el nu ar fi anuntat niciodata despartirea. Daca a facut-o, clar nu ai exista cale de intoarcere”, au declarat sursele.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro