Ricardo de la Puterea dragostei, primele declaratii despre nunta cu Deea

Ce spune Ricardo de la Puterea dragostei despre casatoria cu Deea, pe care a cunoscut-o in cadrul emisiunii din Turcia.

Ricardo de la Puterea dragostei si Deea traiesc o frumoasa poveste de dragoste dupa ce au iesit din casa Puterea dragostei, in care s-au cunoscut in urma cu un an. Desi multi nu le dadeau prea multe sanse, cei doi le-au demonstrat tuturor ca povestea lor de dragoste este una extrem de puternica.

Ricardo de la Puterea dragostei si Deea au petrecut impreuna perioada de carantina, au locuit o perioada in Monte Carlo, iar acum se afla in Romania, unde fostul concurent urmeaza sa inceapa din nou antrenamentele de fotbal.

In cadrul unei sesiuni de intrebari pe Instagram, Ricardo Filip le-a dezvaluit sustinatorilor sai ce are de gand sa faca pe viitor.

loading...
Astfel, cei care l-au indragit in casa Puterea dragostei au aflat ca Ricardo urmeaza ca din ianuarie sa reia antrenamentele de fotbal, care i-au lipsit foarte mult. In plus, tanarul se gandeste si la momentul in care o sa o ceara de sotie pe Deea. Ricardo si-ar dori ca momentul sa aiba loc atunci cand va fi momentul potrivit, undeva pe o insula.

Cat despre nunta, Ricardo isi doreste ca nunta sa aiba loc la mare, el si iubita sa fiind indragostiti de acest loc.

„Cuplurile la care nu ma asteptam sunt inca impreuna, iar cei care se dadeau ca erau indragostiti afara nu mai sunt. Bravo voua, iubiti-va mult si aveti grija de voi ????”, i-au transmis fanii.

Inainte de a fi cu Deea, Ricardo s-a iubit timp de cateva luni cu Raluca Munte. Dupa ce au mers intr-o vacanta in Grecia, cei doi si-au dat seama ca nu au multe lucruri in comun si au decis sa de desparta. Tanara a anuntat in direct la Teo Show ca nu mai este cu Ricardo si ca este implicata intr-o alta relatie.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro