Scrisoare de la fiica lui Corneliu Vadim Tudor

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a publicat o scrisoare adresata politicienilor de astazi. Ea considera ca moartea tatalui a survenit ca urmare a distrugerii mediatice a acestuia, fiindca milita pentru dreptate si corectitudine in stat. Tocmai de aceea, Lidia Vadim Tudor duce mai departe principiile tatalui sau, pentru a nu lasa ca imaginea acestuia sa fie patata de ”jalnici indivizi minusculi”.

”Bucuresti, 29 septembrie 2020 – Nu este un secret pentru nimeni faptul ca tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost atacat mediatic din momentul in care politicienii au inteles ca, avind in preajma lor un patriot autentic, nu vor avea liniste atunci cind planuiesc sa fure, sa distruga Romania. Discreditarea lui a reprezentat o miscare de anvergura la care a participat intreaga clasa politica, elemente ale Serviciilor Secrete, precum si mass-media. Falsii profeti mediatici care inca mint la tv au participat cu buna stiinta la distrugerea imaginii tatalui meu, fapt care nu era si nu este un secret pentru nimeni. Sint cunoscuti cei care l-au atacat, cei care l-au jignit chiar si dupa moarte pe cel mai important exponent al patriotismului romanesc din ultimii ani.

Pentru ca, alaturi de Adrian Paunescu, tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost si va ramine pentru totdeauna in inimile romanilor. Nu este si nu a fost un secret ca beneficiarii directi ai devalizarii Romaniei – indiferent cum se numesc sau cine sint proiectiile lor mediatice – au distrus tot ce inseamna nationalism autentic in Romania, stat ajuns la rang de colonie, in care putini sint cei care o duc bine si multi cei care o duc din ce in ce mai rau.”

”In urma cu citeva zile, intr-un moment de luciditate, probabil, un vechi fals profet, un asa-zis formator de opinie, un individ strins tinut in lesa, dar din cind in cind scapat pe la diverse televiziuni, „viteazul cap de piele” – cum era poreclit de Catavenci – si-a recunoscut pacatele, spunind ca, la alegerile din anul 2000, el a fost unul dintre cei care s-au implicat direct in distrugerea imaginii lui Corneliu Vadim Tudor, pentru ca, spune el, „Romania derapase” si se simtea cumva obligat sa retuseze drumul tarii spre statutul de colonie in care ne aflam acum.

loading...
Celor care au puterea sa il priveasca pe acest individ al carui nume nu merita rostit nici macar in scop publicitar, si care i-au ascultat „spovedania”, le pot spune ca este de apreciat curajul de a recunoaste ca si el se afla la originea distrugerii acestei natiuni, asa cum multi ca el sint. Este de apreciat ca isi recunoaste pacatele, manipulind anumite cuvinte-cheie jurnalistice. Este un pacat, un mare pacat, atunci cind, prin actiunile tale, contribui la distrugerea unei natiuni, avind drept obiectiv propriul tau interes, propriul tau beneficiu.

Dar cred ca este un si mai mare pacat sa te pretinzi un factor decisiv in pierderea alegerilor prezidentiale din anul 2000 de catre Corneliu Vadim Tudor, acum, cind din ce in ce mai multi afirma ca in seara zilei de duminica, 10 decembrie 2000, cind cifrele indicau un alt cistigator – in nici un caz Ion Iliescu – majoritatea cancelariilor occidentale au inceput sa sune fie la Palatul Victoria, fie la Cotroceni si sa spuna clar si raspicat ca Romania nu poate fi condusa de un nationalist si ca „trebuie sa se ia masuri”.

Nu stim ce masuri s-au luat, nu stim in ce fel au actionat impotriva acestei tari fie PSD, fie PNL, fie Adrian Nastase sau Ion Iliescu, fie sefii din Servicii – mai ales ca atunci, la butoane, in mod oficial, premier era cel mai controversat si puternic om din Romania, Mugur Isarescu – cert este ca nu tatal meu a fost ales presedinte, asa cum poporul isi dorea.”

Acum, la 20 de ani dupa acele alegeri, intrebarea care se pune atit „pacatosului” scapat din lant, cit si celor asemenea lui, precum si celor care l-au tradat pe Corneliu Vadim Tudor atunci, este urmatoarea: va place unde a ajuns tara? Sinteti fericiti, sinteti bogati? Iar pentru romanii care au tinut isonul acestor tradatori, intrebarea este una de bun-simt: cind veti intelege ca tot ce s-a intimplat in ultimii 30 de ani in aceasta tara este in defavoarea statului, in defavoarea romanilor?

Cind veti intelege ca tatal meu a fost distrus mediatic, tocmai pentru ca ei sa va fure, sa distruga statul, sa farimiteze acea uniune miraculoasa care leaga sufletele voastre? Cind veti intelege ca sinteti mintiti, manipulati, saraciti si indoctrinati cu rautate, pentru ca o minoritate sa se lafaie in averi?

Imi indrept atentia catre cei care au distrus acest popor si care se bucura acum la adapostul protectiei inalte, din afara, si asta pentru ca tradarea este bine platita de realii beneficiari. Sinteti mindri si fericiti pentru locul mizer in care tara noastra se afla? Eu cred ca sinteti, si asta nu pentru ca ati inteles beneficiile capitalismului in Romania – se stie cit de multi sint cei care au profitat direct de el. In fond, nici macar nu puteti intelege mecanismele sistemului capitalist.”

”Multumirea voastra aparenta, a celor care ati tradat, care ati manipulat, se datoreaza atit linistii financiare, cit si sigurantei ca nu o sa fiti arestati pentru faptele voastre, pentru ca sinteti condusi de cei care stiu cite afaceri ati invirtit in acesti 30 de ani de banditism democratic. Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea, numele voastre vor fi ingropate in lada de gunoi a istoriei, in timp ce numele tatalui meu va ramine de-a pururi in inima si in constiinta acestui neam.

Valorile pe care tatal meu le-a promovat si pentru care s-a sacrificat se vor propaga de la generatie la generatie, iar numele lui va fi rostit cu respect de cei care vor intelege cit de important este sa fim o natiune demna si cit de important este sa fim romani. Lucru pe care un inginer de pe la automatica, cu multa cultura SF, dar bun de nimic cind e vorba de natiune, nu are cum sa il inteleaga.”

„Deci, nu va arogati merite pe care nu le aveti, deoarece nu sinteti in masura si nici in pozitia necesara. Cei care l-au distrus mediatic si fizic pe tatal meu sint, de fapt, cei care va sustin, direct sau indirect, ca dumneavoastra sa fiti bine. Atita tot. Atunci cind nu veti mai fi util, veti disparea in uitare, asa cum, rind pe rind, toti marii tradatori vor disparea. Asa cum se stie, judecata, fie divina, fie istorica, ne arata ca, mai devreme sau mai tirziu, pacatele se platesc. Sau, poate mai devreme chiar, atunci cind Justitia din Romania va fi cu adevarat curata si indepedenta.

Tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost si va ramine pentru totdeauna o lacrima pura pe obrazul Romaniei. Istoria are modul ei frumos de a regla nedreptatile, modul miraculos prin care actioneaza. Asa cum multi recunosc acum, oameni ca tatal meu se nasc o data la sute de ani, iar istoria ii va asigura locul pe care il merita in Cartea de aur a neamului romanesc! LIDIA VADIM TUDOR”, este mesajul transmis de Lidia Vadim Tudor.

sursa: bzi.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro