Simona Halep investeste in imobiliare.

Originara din Constanta, Simona Halep se pare ca vrea sa se mute in Bucuresti in viitorul apropiat. Ea si-a cumparat o casa in cartierul Primaverii si a restaurat-o, iar de supravegherea lucrarilor s-a ocupat iubitul ei, Toni Iuruc.

A doua jucatoare a lumii de tenis locuieste de aproape 8 ani in Complexul Stejarii, unde are toate conditiile de cazare, de antrenament si de recuperare sportiva, insa acum Simona pare decisa sa se mute impreuna cu iubitul ei intr-o casa noua.

Cei doi formeaza un cuplu din vara anului 2019, relatia lor devenind publica dupa cucerirea titlului de la Wimbledon. Circulau intr- vreme si zvornuri legate de casatorie, insa pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap pentru ca nunta valoroasei sportive nu se poate desfasura intr-un cadru restrans.

Jucatoarea de tenis este recunoscuta ca fiind o persoana activa si ambitioasa, tocmai din acest motiv, ea a profitat de pauza fortata impusa de WTA si din primavara a inceput sa isi caute casa in Bucuresti. O casa cocheta, spatioasa si intr-un cartier linistit.

loading...
Asadar, Simona Halep a achizitionat o vila veche in cartierul Primaverii, la care a si inceput lucrarile de reamenajare, aceasta fiind aproape gata, lipseste doar mobila si poate fi locuita. Afaceristul Toni Iuruc este prezent aproape zilnic pe santier pentru a se asigura de buna desfasurare a lucrarilor.

Sportiva a investit masiv o parte din castigurile obtinute din tenis. Ea are mai multe proprietati din care obtine profit. Astfel, Simona detine doua hoteluri in Brasov si in Poiana Brasov, un bloc de sase etaje pe litoral, in zona statiunii Mamaia, iar in Constanta, un alt imobil de locuinte cu doua etaje.

Mai mult de atat, Nicolae, fratele sau detine o firma care a primit autorizatiile pentru contructia unui hotel de lux in centrul Constantei. Acestora li se adauga vila in care locuieste familia Simonei in valoare de 600.000 de euro si un ansamblu de trei vile, tot in Constanta, pentru alti membri ai familiei.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro