Speak si Stefania s-au casatorit in secret?!

Artistul a postat o imagine care le-a dat multora de gandit. Cum a surprins-o pe frumoasa Stefania, cunoscuta drept „libelula lui Speak”.

Surpriza de proportii in showbiz. La un an dupa ce Speak a cerut-o de sotie pe Stefania in Asia, artistul si-a luat fanii prin surprindere.

In cadrul ultimei imagini pe care a postat-o pe Instagram, Speak s-a dat de gol. In descrierea fotografiei, Speak a scris: „#familia mea#sotia mea#cel mai bun prieten al meu#echipa mea”, semn ca cei doi ar fi putut sa se casatoreasca in secret.

De altfel, in imagine, Stefania poarta o rochie alba, care aduce aminte de o rochie de mireasa.

loading...
Imediat dupa ce s-a aflat de logodna celor doi, Stefania si Speak au anuntat ca vor face nunta in 2020. Insa, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au decis sa amane acest eveniment.

„Nu am stabilit inca data nuntii. Adica, nu am vorbit despre asta. Sa asteptam sa treaca perioada asta legata de coronavirus si vedem pe urma ce o sa fie. E ca si luata, nu o sa stam opt ani pana facem nunta. Sa treaca pandemia si sa ne apucam de organizare. De fapt, Stefania o sa se ocupe. O las pe ea sa organizeze,” a marturisit Speak in luna aprilie.

Cei doi sunt impreuna de aproximativ trei ani si anul trecut au participat la emisiunea Asia Express, unde au ajuns in finala. Speak si-a luat inima in dinti si a cerut-o pe Stefania de sotie, oferindu-i un superb inel de logodna, la peste 10000 de kilometri distanta de casa.

Cat despre nasii la care s-au gandit cei doi, Speak si Stefania si-i doresc pe Sorin Bontea si pe sotia sa.

„In acest moment, amandoi isi doresc ca nasi sa le fie Sorin Bontea si sotia lui. Speak si Stefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o stransa legatura de prietenie dupa incheierea show-ului.

Pur si simplu sunt pe aceeasi lungime de unda, exista o chimie deosebita acolo. Amandoi considera ca Sorin are o casnicie demna de luat ca exemplu si ca ar putea fi un parinte spiritual fantastic”, au declarant apropiati ai celor doi concurenti de la Asia Express, potrivit playtech.ro.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro