Theo Rose si nepotul lui Nea Marin, pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune!

Theo Rose si nepotul lui Nea Marin au declarat ca dupa o luna de relatie s-au mutat impreuna. Cu toate ca se mai ciondanesc din cand in cand, se inteleg bine. In prezent, cei doi formeaza un cuplu de trei ani.

Theo Rose se afla printre cele mai talentate si iubite artiste din showbiz-ul romanesc. Frumoasa artista a fost invitata pentru prima data in cadrul unei emisiuni alaturi de nepotul lui Nea Marin, unde au vorbit despre frumoasa lor poveste de dragoste.

Artista a sustinut in emisiune ca inainte ca cei doi sa formeze un cuplu, Theo Rose il tinea pe jar pe nepotul lui Nea Marin. „L-am tinut pe jar! Si stiti unde-l tineam pe jar? In fata blocului, in fata barierei acolo! Noi am facut cunostinta oficial in urma cu vreo 7-8 ani, dar nu mi-a atras atentia”, a declarat Theo Rose.

Ulterior, iubitul artistei a povestit ca cei doi s-au cunoscut prin sora ei, Raluca. Dupa ce au vorbit o perioada pe retelele de socializare, cei doi au hotarat sa se intalneasca. Din acel moment, au decis sa formeze un cuplu.

loading...
„Noi ne stiam de ceva timp. Nu ne-am cunoscut fix cand a fost sa fim impreuna si usor usor s-au intamplat lucrurile. Ne-am cunoscut prin sora ei, Raluca. Nu a durat foarte mult, am vorbit pe Instagram si dupa ne-am vazut. A cedat repede. Ti se pare ca am nevoie de prea multe? (n.r. rade)”, a spus Alex.

La fix o luna dupa ce au hotarat sa formeze un cuplu, Theo Rose si nepotul lui Nea Marin s-au mutat impreuna. Cu toate ca se mai ciondanesc din cand in cand, se inteleg bine. In prezent, Theo Rose si nepotul lui Nea Marin formeaza un cuplu de trei ani.

”Ne-am mutat impreuna la o luna dupa ce ne-am pupat. Noi nu ne-am dat seama ca ne mutam impreuna. Am mers acasa sa iau niste haine si m-am trezit ca la maica-mea nu mai am nimic si i-am zis: ”Mama, ce mai iau de la tine, ca nu mai am ce sa mai iau”, a mai adagat Alex.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro