ULTIMA ORA Politistii iau atitudine dupa ce Dani Mocanu a filmat un videoclip cu un leu ranit si chinuit.

Politistii s-au sesizat in cazul manelistului Dani Mocanu, care a filmat un videoclip alaturi de un leu plin de rani.

Dani Mocanu este in centrul unui scandal urias, dupa ce mai multe persoane au facut sesizari la Politie, pentru ca artistul a filmat un videoclip in care aparea un leu ranit.

Valul de critici din mediul online a avut efecte, pentru ca, in urma cu putin timp, autoritatile din Timis au transmis ca vor face verificari. Astfel, IPJ Arges a informat duminica seara, 22 noiembrie, ca politistii s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari privind rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor.

„In cauza a fost intocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protectia animalelor, in care se desfasoara cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti. Verificarile efectuate de politisti pana in prezent au ca scop stabilirea tuturor imprejurarilor in care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea si audierea tuturor persoanelor implicate, precum si verificarea asigurarii conditiilor de asistenta medicala, ingrijire si adapost pentru animalul din filmare”, au precizat reprezentantii IPJ Arges.

loading...
Dani Mocanu este atacat din toate partile, dupa ce a folosit in videoclipul lui, un leu slabit si ranit. Imaginile din videoclipul aflat pe locul 1 in trendingul romanesc de cateva zile au devenit virale pe internet. Se poate observa clar cum leul este ranit si destul de slabit, iar acest lucru a fost sesizat de foarte multi internauti, care au trimis petitii oamenilor legii.

Tanara care a sesizat acest lucru pe internet, indeamna oamenii sa trimita petitii pentru ca cel vinovat sa plateasca. Internautii au distribuit in numar foarte mare acest mesaj, fiind foarte revoltati de situatie.

„Buna ziua,

Am observat in cadrul online in videoclipul acestui artist muzical Dani Mocanu , mai exact in ultimul sau videoclip intitulat ” Stop Romania ” , detinerea si prezentarea unui LEU , aflat intr-o stare grava de sanatate , fiind foarte slabit si ranit . Ma gandesc ca dansul poate sau nu poate avea nici o vina pentru detinerea acestui leu , dar cu siguranta cunoaste persoana care i-a adus acest animal in platourile de filmare . Exista legi , si documente care trebuie sa ateste provenienta acestui leu , dar mai ales de ce este in acea stare deplorabila . VA ROG , ca un simplu cetatean cu speranta ca dvs , intreaga POLITIE ROMANA , reprezentati DREPTATEA , SIGURANTA si INCREDEREA … Rezolvati acest caz !!!!”, este petitia trimisa de tanara, care a sesizat faptul ca animalul este ranit in videoclipul lui Dani Mocanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro