Veste soc in lumea fotbalului! Celebrul Diego Maradona a murit la 60 de ani, in urma unui stop cardiorespirator

Legenda fotbalului mondial, argentinianul Diego Maradona a murit, marti, 25 noiembrie 2020, dupa ce in urma cu doua saptamani suferise o operatie dificila.

Diego Maradona, in varsta de 60 de ani, a murit azi, 25 noiembrie 2020. Vestea a venit ca un soc pentru fanii fotbalului din intreaga lume. Maradona suferise recent o operatie la cap, iar in urma cu doua saptamani a fost externat. In decursul acestei zile, fostul fotbalist a facut stop cardiac si a murit. In data de 4 noiembrie, Diego Maradona a fost operat pe creier pentru indepartarea unui hematom subdural, descoperit in urma unei investigatii CT. El venise la spital pentru un control periodic, insa medicii i-au descoperit un cheag pe creier. Hematomul s-ar fi format in urma unei lovituri pe care sportivul ar fi primit-o in trecut.

Pe 11 noiembrie, Diego Maradona a fost externat, iar medicii anuntau ca starea sa de sanatate este din ce in ce mai buna.

Astazi, insa, anuntul teribil facut de presa din Argentina a luat prin surprindere intreaga lume! Legenda fotbalului, Diego Maradona, s-a stins din viata in casa lui din Tigre, dupa ce a facut un stop cardiorespirator. Informatia a fost confirmata si de Matias Morla, avocatul lui Maradona. La locuinta fotbalistului s-au deplasat mai multe ambulante, insa nu s-a mai putut face nimic. Argentina a decretat trei zile de doliu national in memoria legendei sportului.

loading...
Diego Maradona s-a luptat de-a lungul timpului cu mai multe vicii. Maradona avea probleme cu depresia, alcoolul si subtantele interzise. Viata artistului a fost una tumultuoasa, dar si plina de momente de glorie. Medicii spuneau, in 2014, ca legenda fotbalului ar fi putut sa moara oricand din cauza unui gest extrem pe care il facea. Cadrele medicale l-au avertizat ca viata sa poate fi pusa in pericol din cauza pastilelor de viagra pe care le lua, pentru a tine pasul cu iubita lui cu 30 de ani mai tanara. Diego Armando Maradona a marcat 312 goluri in 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro