ANDREEA BALAN SI GEORGE BURCEA, IN PLIN PROCES DE DIVORT.

Andreea Balan si George Burcea sunt in plin proces de divort. Dupa lungi discutii si atacuri reciproce intre cei doi, lucrurile sunt aproape de final. Andreea Balan este pregatita sa mearga la lupta cu toate armele, iar potrivit unor surse apropiate acestei, va cere custodia celor doua fetite si plata pensiei alimentare.

Cei doi fosti soti sunt pregatiti de proces si pare ca Andreea Balan nu se va lasa usor. Artista este determinata sa obtina custodia celor doua fetitei si va aduce toate dovezile necesare. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, artista strange dovezi pe care sa le expuna judecatorilor in cadrul procesului de divort.

„Andreea stie ca divortul va dura cateva luni, dar pe ea nu o deranjeaza. Oricum, este decisa sa prezinte judecatorilor lucrurile exact asa cum stau. Sa demonstreze ca George nu este potrivit pentru a avea grija de copii, mai ales dupa ce a consumat droguri si a avut iesiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, ca George a fost la Ferma, i-au crescut si veniturile si, logic, va creste si cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de platit. Mai ales ca are de achitat si sume din urma, in momentul in care va ramane o sentinta definitiva. Iar Andreea va solicita, asa cum este si normal, plata intregii sume datorate, pana la ultima centima. Mai ales ca observa ca George se comporta din ce in ce mai urat.

loading...
Acum, singura ei preocupare este sa se ocupe de fetite, nu sa intre in discutii inutile. Oricum, ea prefera sa nu spele pe jos cu George, desi ar avea cu ce. Pentru ca nu vrea sa dea explicatii fetitelor cand acestea vor creste mai mari si vor pune intrebari despre comportamentul parintilor lor”, au declarat surse apropiate artistei pentru wowbiz.ro.

Chiar daca se afla in plin proces de divort, pare ca cei doi fosti parteneri si-au gasit jumatatea. Andreea Balan are o relatie cu Tiberiu Argint, iar George Burcea se afla la inceputul unei povesti de iubire cu Viviana Sposub.

Recent, George Burcea a vorbit despre motivele despartirii de Andreea Balan. Acesta a declarat ca problemele in cuplul au inceput sa apara chiar dinaintea nuntii, iar despartirea a fost iminenta.

„Toata lumea spune ca ne-am despartit la patru luni de la nunta, dar multi uita ca noi am facut o nunta in America, in 2017. Relatia noastra era fracturata mai demult, nu s-a stricat totul in patru luni. Noi mai aveam discutii si inainte si ii spuneam Andreei ca nu suntem in cel mai bun punct pentru inca o nunta, dar ea si-a dorit-o.

La inceputul anului, dupa vacanta, am hotarat sa ne despartim si sa continuam pe drumuri diferite, pastrand o legatura cat se poate de apropiata pentru fetite. Intr-un cuplu este foarte important sa respecti jobul partenerului, visurile lui si focul care-l mana spre punctul cel mai inalt. In momentul in care pentru unul dintre cei doi parteneri nu exista si visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci in picioare de cate ori ai ocazia, se duce totul de rapa’, a declarat George Burcea, pentru OK Magazine.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro