Bianca Comanici, noi declaratii despre proiectul la Kanal D!

Bianca de la Puterea dragostei s-a alaturat echipei Kanal D. Noi detalii despre viitorul ei proiect!

Bianca Comanici este noul membru al familiei Kanal D, iar fanii vor avea ocazia sa o vada mult mai des. Castigatoarea ambelor sezoane de la Puterea dragostei este extrem de incantata de noul capitol din viata ei si despre reactia fanilor odata cu venirea acestui anunt. Fericita de suportul si miile de mesaje pe care le-a primit de la internauti, Bianca Comanici a oferit si mai multe detalii despre viitoarele ei colaborari.

„Dragii mei, am vazut ca ati primit cu mare bucurie vestea ca am inceput o colaborare cu Kanal D. Nu vreau sa va dezvalui foarte multe, pentru ca vreau sa pregatesc asa cum trebuie aparitia mea. Va spun doar atat: voi avea doua emisiuni online. Una are legatura cu zodiile, a doua cu… trendurile. Si inca ceva. Nu voi fi singura. La unul dintre proiecte voi avea alaturi de mine un coprezentator dragut si carismatic. Da, da, e barbat!

Bineinteles, ma voi alatura ori de cate ori va fi nevoie de mine si emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, in calitate de invitat. Va pup si pe curand”, a declarat Bianca Comanici, pentru WOWBIZ.ro.

loading...
Castigatoarea Puterea dragostei a marturisit ca a avut foarte multe emotii cand s-a prezentat la interviu, insa l-a trecut cu brio. Fanii au felicitat-o pe Bianca Comanici pentru noul ei proiect alaturi de echipa Kanal D.

„Eu stiam de acest proiect de acum o luna, dar nu am putut sa spun. Voiam sa stiti ca va urma ceva, v-am rugat la un moment dat sa va rugati pentru mine pentru ca aveam nevoie de succes si l-am avut. Cu siguranta au contat si rugaciunile voastre.

A trebuit sa trec de un interviu si nu a fost un interviu foarte usor, insa va multumesc voua si lui Dumnezeu si mamei mele. Din pacate, nu pot sa spun foarte multe. As vrea sa va spun mai mult de atat, sunt foarte entuziasmata…”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro