BIANCA DRAGUSANU SI-A PUS FANII PE JAR!

Bianca Dragusanu si-a pus fanii pe jar! Vedeta i-a transmis un mesaj cu subinteles lui Cengiz S?klaroglu, pe contul sau de Instagram.

In ultima vreme, au tot existat zvonuri conform carora intre Bianca Dragusanu si milionarul turc ar exista ceva mai mult decat o simpla relatie de prietenie. Speculatiile s-au amplificat in momentul in care, recent, blondina a plecat in Turcia si s-a intalnit cu Cengiz S?klaroglu.

Iar, acum, vedeta si-a pus fanii pe jar. Bianca Dragusanu s-a filmat cu un inel pe mana pe care scrie ”Baby girl” si l-a etichetat pe milionar. Fanii se intreaba daca nu cumva ea vrea, cu orice pret, sa-i starneasca gelozia lui Alex Bodi, care i-a reprosat din spatele gratiilor relatia prea apropiata cu Cengiz S?klaroglu.

Milionarul a vrut sa lamureasca situatia si a infirmat zvonurile conform carora el ar avea o relatie cu Bianca Dragusanu. Cengiz a marturisit ca blondina este o femeie pe care si-ar dori-o orice barbat, insa, in momentul de fata el nu isi doreste o relatie. Totusi, in opinia lui… blondina este o femeie diferita fata de cele pe care le-a cunoscut pana acum.

loading...
Avem nevoie de timp. Orice barbat si-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru ca trebuie sa muncesc. Si mai am si alte probleme: nu pot iesi. Stau numai in Istanbul. Nu pot veni in Romania. Nu pot iesi de aici. Cred ca Bianca s-ar plictisi de mine. Si poate dupa doua luni ar spune ca vrea sa mearga la petreceri, iar eu nu pot sa merg si mi-ar spune ca nu ma mai vrea.

Bianca este foarte diferita. Viata mea este atat de diferita… Poate ca ea ar vrea, poate ca eu as vrea sa fie ceva intre noi, dar viata mea… Incepe o perioada grea pentru mine pentru ca abia am iesit din inchisoare, acum 4 luni si sa am o relatie este foarte greu pentru mine”, a mai declarat milionarul.

La randul ei, Bianca a infirmat zvonurile conform carora ar fi ceva intre ea si milionar.

”Nu am avut nicio aventura. Suntem doar prieteni. Le-am spus tuturor, dar nu m-au crezut. Si avem aceasta fraza cu „baby are you lost?” (nr. „iubire, te-ai pierdut?”) pentru ca atunci cand am venit prima data aici, m-am pierdut. Eram in taxi, si el a trimis o masina dupa mine. Nu am asteptat masina si am plecat de la hotel cu 5 minute inainte. El a trimis masina, iar eu am plecat. Si m-a sunat: „Buna, baby, unde esti? Masina este in fata hotelului tau.”, iar eu am spus: „Nu stiu unde ma aflu, cred ca m-am pierdut.” Si mi-a spus cuvintele astea magice: „Te-ai pierdut, baby girl?””, a spus si Bianca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro