Brigitte si Florin Pastrama asteapta un copil?!

Brigitte si Florin Pastrama se pregatesc oare sa devina parinti?

Brigitte si sotul ei asteapta barza?! Florin Pastrama a vorbit despre un copil pe retelele de socializare. Oare sa fie vorba despre o posibila sarcina a sotiei sale?

Brigitte si Florin Pastrama este unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au o relatie tumultoasa care a trecut prin despartiri si impacari savuroase. Acum un nou zvon se invarte in jurul celor doi.

Oare Brigitte este insarcinata? Florin Pastrama a postat pe retelele de socializare un clip cu Sara, in timp ce colora. Sotul Brigittei i-a spus fetei sa uite de ”bebelusul care urmeaza sa vina”, semn ca bruneta si afaceristul sunt pe cale sa devina parinti!

loading...
”Sara, arata-mi care e maica-ta! Si Sara? Si bebelusul? Bebelusul care trebuie sa vina? Deseneaza bebelusul”, i-a spus Florin Sarei.

In acest moment, Brigitte Pastrama se simte o femeie linistita ca unicul ei copil se va aseza la propria sa casa. Ba mai mult decat atat, vedeta a declarat in cadrul emisiunii „Brigitte si Pastrama” ca este cea mai fercita mama de pe planeta.

„Doamne ajuta! A venit si momentul asta! Doamne, iti multumesc si-n trezire, si-n culcare, pentru faptul ca mi-ai dat ziua in care sa vad ca fiul meu nu cheltuie banii pe prostii si isi ia un apartament. Sunt cea mai fericita mama de pe planeta!”, a declarat Brigitte Pastrama.

Frumoasa bruneta a dorit sa faca o fapta buna si i-a luat exemplul Oanei Zavoranu, dorind sa doneze hainele pe care nu le mai poarta.

”Cred ca a venit ziua in care trebuie sa fac ceva si o parte din ele nu vreau sa le mai folosesc! In plus, am multe haine pe care nu le mai folosesc de ani buni si cred ca ar fi mai bine sa le dau. M-am gandit la un exemplu, pe care una dintre vedetele noastre l-a dat si este un exemplu pozitiv! Adica Oana Zavoranu, care a facut acelasi lucru, doar ca, din cate stiu, lumea s-a adunat atunci in fata locului unde ea a decis sa dea foarte multe haine!”, a spus Brigitte.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro