Brigitte si Florin Pastrama, batuti cu bestialitate

Brigitte si Florin Pastrama au fost batuti acum ceva timp cu topoare si greble. Ce s-a intamplat cu cei doi?

Brigitte Pastrama isi aminteste cu emotie de momentele terifiante prin care a trecut impreuna cu sotul ei, Florin Pastrama. Cei doi au fost batuti cu bestialitate acum ceva timp.

Brigitte si Florin Pastrama au vrut sa-si cumpere un teren, insa vedetele au avut doar ghinion. Intre actele pe care cei doi le-au avut de prezentat la banca, exista unul fals, iar de aici pana la bataia pe care au primit-o…a fost doar un pas.

Brigitte si Florin Pastrama au mers sa-si verifice terenul si au ramas surprinsi cand au vazut ca acolo locuiesc alte familii.

loading...
„Familia lui Florin a cumparat un teren, a dat avans, s-a pus ipoteca pe teren. Au vrut sa construiasca ceva, au luat acordul de la banca. Cand s-a dus sa pregateasca actele, a descoperit ca un act este ilegal, iar banca stia. Acum stau acolo niste oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini intr-o casa. Cand ne-am dus cu niste cadastristi acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat in casa, desi este terenul lui”, a relatat Brigitte Pastrama in cadrul emisiunii lor.

Brigitte si Florin Pastrama au fost luati la bataie de acele familii, pe cand se aflau chiar pe terenul lor.

„Cand stateam sa masuram, au iesit unii cu niste topoare si cu niste greble si ne-au batut pe toti. Florin este taiat tot in cap, a fost foarte grav. Ne-au zis sa plecam, ca ne omoara, ca noi suntem cu escrocherii. Desi familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul asta si 11 imobile cu sechestru pe ele de la banca. Ne-au batut rau de tot, era sa il omoare, l-au lasat rau”, a mai spus Brigitte Pastrama.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro