Cati copii are, de fapt, Andreea Marin.

Cati copii are, de fapt, Andreea Marin. Putini stiu ca Violeta nu este singura fiica a vedetei

Cati copii are, de fapt, Andreea Marin?! Putini stiu ca Violeta nu este singura fiica a vedetei. Zana cu suflet mare a adoptat doi copii cu peste 10 ani in urma, o fetita si un baietel.

Andreea Marin este mama Violetei, fiica pe care o are impreuna cu Stefan Banica Jr, dar si a altor doi dopii pe care i-a adoptat in urma cu 10 ani, o fetita din Africa si un baietel din China.

Andreea Marin a adoptat de la distanta o fetita din Africa si un baietel din China. Vedeta i-a sustinut de-a-lungul timpului si a contribuit la cresterea lor armonioasa. In prezent, copiii au trecut de varsta majoratului.

loading...
”Am un baietel in China si o fetita in Kenya. Acum sunt mari si ma bucur ca am putut sa pun umarul si eu, alaturi de alti parinti din intreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru ca problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sanatate si la sistemul educational. Practic, daca nu ai sansa sa fii educat asa cum se cuvine, nu iti creezi o sansa reala pentru viitorul tau. N-ai cum sa cresti. Conteaza si unde te nasti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectiva, pentru Libertatea.

Andreea Marin este mandra de fiica ei, Violeta, care a implinit recent 13 ani. Vedeta are grija ca fiica ei sa creasca frumos si echilibrat.

”E un copil tare dulce, tare bun, de nota maxima la scoala, pe toata linia, sunt mandra de ea. Pe de alta parte, e domnisoara, deja simt cum ne sfatuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumparaturi impreuna, bineinteles, dar nu sunt deloc adepta rasfatului. Caut sa tin lucrurile la limita bunului simt, la limita echilibrului, asa am crescut eu si cred ca e bine ca si copilul meu sa creasca frumos si echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

In urma cu doua zile, fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin a implinit 13 ani, iar cu aceasta ocazie, mama sa a postat un mesaj deosebit de emotionant pe retelele de socializare.

loading...
”Atat erai de pitica, draga mea… Si chiar mai mica, un bot de omulet, candva… Iubirea mea cea fara limite sa-ti fie pavaza, sufletul meu! La multi ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro