Cristina Siscanu a izbucnit in lacrimi in direct.

Cristina Siscanu a avut un moment de slabiciune in emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” in care a vorbit despre probleme din familia sa. Sotia lui Madalin Ionescu le-a povestit fanilor sai ca se confrunta in ultima perioada cu multe momente dificile.

In cadrul emisiunii de la Kanal D, Cristina Siscanu a facut marturisiri legate de familia sa. Concurenta a marturisit ca participarea ei in emisiune a creat multe discutii in familie.

“Nu sunt intr-o stare foarte buna, s-a rasculat toata familia; si sotul si mama si copilul. Ieri mergeam cu masina si mi s-a intunecat in fata ochilor si a trebuit s aopresc pe dreapta, l-am chemat pe sot sa imi aduca magneziu,imi vine sa plang din orice, nu stiu ce am. Sotul zice ca nu mai are nevasta, copilul zice ca nu mai are mama. Situatia nu e prea buna. E foarte solicitant aici, dar ieri chiar am avut o situatie. Am ajuns acasa, mama ma ajuta cu copiii dar e si ea obosita. Ma rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Siscanu, potrivit kanald.ro.

”Eu la 26 de ani am devenit mama a doi copii din care a unuia cu probleme, stiti. Imi pare rau ca nici cu Filip nu petrec mult timp. Acum o saptamana, cea mica imi spune ca nu are mama. cei care au copii, stiu. E greu sa te imparti. Sa fii si buna profesional, sa fii si sotie si mama, dar nu sunt ultima. Oamenii care imi scriu negativ, stau si le raspund pana la trei dimineata. Petra zice: ”mama, nu ai stil, ai venit tarziu acasa!” Sunt foartre apropiata de Filip si Petra si stiu ca imi simt lipsa. femeia e importanta in familie”, a mai spus ea.

loading...
Originara din Moldova, Cristina Siscanu este in showbizul romanesc de peste zece ani, remarcandu-se prima data ca reporter de televiziune, iar mai apoi ca sotia lui Madalin Ionescu, pe care l-a cunoscut in perioada in care acesta prezenta ‘Acces Direct’, iar ea era reporter la aceeasi emisiune.
Desi inceputurile povestii lor de iubire au fost anevoioase si presarate cu scandal, cei doi si-au unit destinele in urma cu aproape noua ani si au impreuna o fetita de aproape trei ani, Petra. In acelasi timp, Cristina Siscanu are o relatia extraordinara cu copiii lui Madalin din casnicia anterioara, Filip si Stefania.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro