CUM ARATA NOUL IUBIT AL BIANCAI DRAGUSANU.

Bianca Dragusanu l-a dat uitarii pe Alex Bodi. Din prima zi in care fostul sot a fost pus in arest la domiciliu, blondina a inceput sa isi afiseze dragostea fata de noul ei partener. Bianca a postat pe contul de socializare mai multe imagini in care se afla in compania unui tanar brunet, caruia nu ii arata chipul, insa, astazi, ea l-a aratat fanilor ei pe barbatul care o face fericita acum.

De ceva vreme, Bianca Dragusanu iubeste din nou. Cel putin asa reiese din postarile pline de fericire ale blondinei. Fosta sotie a lui Alex Bodi primeste aproape zilnic buchete mari de flori si este din nou cu zambetul pe buze.

Desi a tinut sa fie discret[ in ceea ce il priveste pe noul ei iubit, iata ca, Bianca Dragusanu nu a putut sa se mai abtina, probabil, din prea multa admiratie pentru el. Mandra si fericita, blondina a pus pe InstaStory o imagine in care apare tanarul brunet si creol care a cucerit-o iremediabil.
loading...
Din postare, se vede cum cei doi au mers impreuna la restaurantul de lux Fratellini Bistro, unde au luat micul dejun impreuna. De asemenea, se observa faptul ca barbatul a lasat-o cateva momente singura pe blondina, pentru a putea vorbi la telefon, timp in care Bianca l-a fotografiat.

Bianca Dragusanu a notat la postare „Buna dimineata”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro