Cum arata Vulpita fara pic de machiaj pe fata?! Ce detaliu au observat internautii

Veronica Stegaru s-a afisat fara machiaj pe fata pe conturile de socializare.

Veronica Stegaru este cunoscuta de o tara intreaga, dupa ce a si-a facut cunoscuta povestea de viata. De cand a venit la Bucuresti, Vulpita este mai atenta la aspectul fizic si incearca sa arate cat mai bine. Insa, se pare ca vedeta nu a uitat de unde a plecat. In urma cu scurt timp, ea a postat o fotografie pe retelele de socializare nemachiata.

Sotia lui Viorel Stegaru a decis sa posteze o fotografie cu ea total naturala. Internautii au apreciat-o pentru faptul ca a avut curajul sa se afiseze in acest mod, dar acestora nu le-a scapat un detaliu important regasit in poza. Se pare ca Vulpita a uitat sa se penseze, iar acest lucru a putut fi vazut de toata lumea.

Totusi, fanii au reactionat foarte bine la fotografie respectiva. De asemenea, la descriere, Vulpita a scris ca a pregatit o supriza pentru internauti. Sa fie vorba de o noua colaborare muzicala?!

loading...
In urma cu scurt timp, Vulpita a fost la ecograf si a aflat genul bebelusului. Imediat cum a iesit, vedeta i-a dat vestea sotului ei, care o astepta cu nerabdare. Se pare ca sotii Stegaru asteapta sa vina pe lume cel de-al doilea copil, care este un baietel. De asemenea, cei doi indragostiti s-au gandit si la un nume pentru cel mic. Au ales numele de Radu Constantin, pentru ca acest nume are o valoare sentimentala, Radu, de la emisiunea care i-a facut cunoscuti, i-a ajutat extrem de tare in ultima perioada.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro