Cum au facut avere parintii lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceausescu!

Irinel Columbeanu a fost mereu in centrul atentiei, insa parintii lui au ales sa ramana discreti si au preferat sa se fereasca de expunerea publica. Iata ce meserie avea mama fostului milionar, Georgeta Columbeanu, pe vremea lui Ceausescu.

Irinel Columbeanu a ajuns sa duca un trai modest, dupa ce a ramas falit. Toata viata lui a trait intr-o bogatie care starnea invidia multora, insa in prezent incearca sa se adapteze traiului normal, dupa ce si-a pierdut intreaga avere.

Irinel Columbeanu a fost considerat toata viata lui un barbat norocos, acesta a mostenit de la parintii lui toata averea si facea furori in lumea mondena acum cativa ani. Insa, nu multi sunt cei care stiu cu ce se ocupau parintii afaceristului.

Tatal lui Irinel Columbeanu a fost mai tot timpul prezent in viata publica a afaceristului, in timp ce mama fostului milionar a preferat sa ramana discreta si a aparut foarte rar la evenimente alaturi de fiul ei.

loading...
Georgeta Columbeanu refuza chiar si aparitiile in emisiunea de tip reality show in care protagonisti erau Irinel si sotia lui de la acea vreme, Monica Gabor. Mereu o figura eleganta si discreta, mama lui Irinel Columbeanu nu comunica in fata camerelor de filmat.

Parintii lui Irinel Columbeanu erau „sus pusi” in cadru partidului pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Ion Columbeanu, tatal afaceristului, era inginer de profesie si avea o suita de angajati in subordine. Mama lui Irinel Columbeanu era secretara in cadrul unei institutii publice. La acea vreme, familia Columbeanu locuia la Ploiesti si inca de pe atunci cei doi soti aveau o situatie materiala foarte buna.

Irinel Columbeanu isi aminteste cu drag despre adolescenta lui si povestea in urma cu ceva timp ca aceasta a fost una frumoasa, raportat la cea a altor tineri de varsta lui. Ion Columbeanu avea la vremea respectiva un salariu de 6000 de lei, o casa impunatoare si doua autoturisme. Insa, cu toate astea, Iri spune ca acea perioada a fost una destul de dificila chiar si pentru el.

„Traiam ca animalele, degeaba aveam bani daca nu aveam acces la nimic.” , declara fostul milionar.

loading...
Mama lui Irinel Columbeanu, Georgeta, a murit in urma unui cancer galopant, la varsta de 76 de ani. Aceasta a murit la Spitalul Elias, acolo unde era internata de mai bine de doua luni.

Georgeta Columbeanu a fost diagnosticata cu cancer, dupa ce a fost operata de colecist. Aceasta a murit pe patul de spital, doua luni mai tarziu, iar alaturi i-au fost Irinel si Ion Columbeanu, care au supravegheat-o in permanenta. Mama fostului milionar a vazut-o pe nepoata ei, Irinuca, cu doar cateva ore inainte sa moara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro