DECLARATII EMOTIONANTE ALE BIANCAI DRAGUSANU DE CRACIUN

Bianca Dragusanu a vorbit intr-un interviu recent despre ce o face fericita. In ajun de Craciun, vedeta recunoaste ca are tot ce isi doreste in acest moment, chiar daca nu mai este intr-o relatie cu Alex Bodi.

De Sarbatori, persoanele din familia sa, pe care ii va chema la masa de Craciun sunt tot de ce are nevoie. Bianca spera ca in 2021 sa isi gaseasca adevarata liniste, dar si intelepciunea pentru viitoarele provocari la care o va mai supune viata.

„Cred ca eu deja am tot ce imi doresc, cred ca sunt un om implinit si fericit. Si fiind un om fericit, nu-mi doresc decat intelepciune ca sa ma pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu.

Intelepciune, sanatate, ca restul mi le procur eu. Oricum eu imi fac cele mai frumoase cadouri. Genti, pantofi, o masina noua, ca eu in fiecare an imi schimb masina. Trebuie sa am timp liber si zborurile deschise ca sa ma duc sa mi le cumpar”, a declarat Bianca Dragusanu, la Antena Stars.

loading...
Dupa doi ani de relatie tumultoasa, Alex Bodi si Bianca Dragusanu s-au despartit pentru ultima data. Asta dupa ce CANCAN.RO a fotografiat-o pe vedeta, cu fata tumefiata pe care i le aplica fostul sot. Dar de ce a acceptat toate aceste lucruri?
Prin urmare, Cengiz S?klaroglu ii interzice lui Bodi sa o mai caute sau sa se mai insinueze in viata Biancai. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diversi interpusi, i-ar fi zgandarit zdravan orgoliul controversatului om de afaceri din Medias, cu contracte in diverse colturi ale lumii”, a declarat pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro