„FOSTUL” BIANCAI DRAGUSANU SCAPA DE AREST!

Date de ultima ora despre cazul fostului sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul pentru crima organizata.

Surse care ancheteaza cazul spun ca omul de afaceri Alex Bodi scapa de arest dupa ce judecatorii din Craiova decid definitiv plasarea sa in arest la domiciliu.

Mai precis, avocatul lui Bodi a introdus in urma cu trei zile la Tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a masurii preventive in cazul clientului sau.

Magistratul de la Dolj a admis cererea, dar procurorul DIICOT a atacat-o, astfel ca dosarul a ajuns in regim de urgenta la Curtea de apel Craiova

Ieri, instanta a judecat contestatia DIICOT, iar acum judecatorul de drepturi si libertati a respins-o definitiv.
Astfel, fostul sot al Biancai Dragusanu va fi cercetat in dosarul de crima organizata in arest la domiciliu.

loading...
„In baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Desfiinteaza in parte incheierea atacata cu privire la inculpatii Bodi Alexandru Nicolae, Lacatus Marius Adrian si Lacatus Narcis Dumitru si rejudecand: In baza art. 237 alin 1 si 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., si art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a masurii arestarii preventive fata de inculpatii Bodi Alexandru Nicolae, Lacatus Marius Adrian si Lacatus Narcis Dumitru si dispune inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu fata de inculpatii Bodi Alexandru Nicolae, Lacatus Marius Adrian si Lacatus Narcis Dumitru, pe o durata de 30 de zile, incepand cu data 18.12.2020 si pana la data de 16.01.2021, inclusiv.

In baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligatia de a nu parasi imobilul unde locuieste fara forme legale situat in com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza.

In baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are urmatoarele obligatii: – sa se prezinte in fata organului de urmarire penala sau a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata, ori de cate ori este chemat; -sa nu comunice cu persoanele vatamate”.

Avocatul acestuia a mai declarat ca nu exista nici un motiv pentru care sa fie pastrat in spatele gratiilor, el nereprezentand un pericol social.

„Credem ca vom schimba aceasta situatie cat mai repede. Eu vreau sa cred ca odata ce o noua verificare a masurii arestarii preventive va fi pusa in discutie, pe baza inscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului ca vom aduce dovada ca nu are cazier si ca omul asta nu a facut vreodata obiectul unei anchete penale, sa se reevalueze situatia”, a declarat in presa Catalin Dancu in urma cu ceva timp.

Fostul iubit al Biancai Dragusanu nu are parte de tratamente speciale dupa gratii, asa ca este nevoit sa imparta celula cu alti trei detinuti si sa traiasca fara multe din lucrurile elementare.

Desi conditiile de la IPJ Dolj sunt mult sub cele cu care era obisnuit, Alex Bodi se conformeaza, insa cel mai tare este deranjat de faptul ca nu intelege de ce se afla acolo. Potrivit avocatului acestuia, omul de afaceri este dezamagit si frustrat de faptul ca se afla in arest fara sa fie vinovat.

loading...
„Este dezamagit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Imi spune: «Catalin, efectiv, eu nu stiu de unde au scos astia toata povestea asta in care sa fiu pus la un asemenea nivel, atat de jos si sa suport asemenea restrictii in conditiile in care eu nu am de-a face cu acest dosa».

Alex Bodi are aceleasi conditii pe care le au cei care sunt in arestul inspectoratului de politie, nu va inchipuiti ca sunt alte conditii. Nu sta singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Sta exact ca orice alt arestat preventiv fara nici un fel de privilegiu.

Ultima data, erau 4 in celula, acum Dumnezeu stie cati or mai fi sau unde-l muta. La data respectiva, la inceput, cand am vorbit eu cu el stateau 4.

Arestul se face intr-o cladire veche, sunt cladirile alea faimoase ale lui Ceausescu. Acum, ma pun si eu in locul comandantului, de ce trebuie sa-i dea lui conditii speciale fata de ceilalti. Nu exista asa ceva: are aceleasi conditii, e intr-un arest preventiv, de aia nici nu sta intr-un penitenciar”, a declarat Catalin Dancu, avocatul lui Alex Bodi.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro