George Burcea nu a uitat de mama fetitelor sale.

George Burcea nu si-a uitat fosta sotie de ziua numelui. Actorul a postat la story pe pagina sa de Instagram o poza cu Andreea Balan si cele doua fetite, alaturi de o urare.

Cu toate ca divortul dintre Andreea Balan si George Burcea a zguduit showbiz-ul romanesc, iar fanii sperau sa se impace, acest lucru nu s-a intamplat. Se pare ca cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. In prezent, Andreea Balan si George Burcea traiesc povesti de iubire diferite.

George Burcea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Viviana Sposub. La scurt timp, Andreea Balan si-a gasit fericirea in bratele lui Tiberiu Argint.

Cu toate ca George Burcea si frumoasa blondina s-au despartit, cei doi au ales sa pastreze o relatie de prietenie pentru cele doua fetite pe care le au impreuna. Ba mai mult decat atat, actorul isi viziteaza fetitele in fiecare saptamana.

loading...
Recent, actorul a postat la story pe pagina sa de Instagram o poza cu Andreea Balan si cele doua fetite, alaturi de o urare. Se pare ca George Burcea nu si-a uitat fosta sotie de ziua numelui, iar actorul a tinut sa o felicite pe frumoasa blondina.

„La multi ani, Andrei si Andreea.”, a scris George Burcea la story pe pagina sa de Instagram.

In plus, dupa ce Andreea Balan si George Burcea au divortat, in toate aceste luni pentru artista nu a fost o perioada usoara, pentru ca a ramas singura cu cele doua fetite. Ulterior, mama vedetei a decis sa se mute in casa cu ele, pentru a ajuta-o pe Andreea Balan la cresterea si educatia celor doua fetite.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro