Iasmina Halas s-a logodit!

Iasmina Halas, fosta sotie a lui Cristian Daminuta, este in culmea fericirii. Tanara a primit inelul de logodna din partea iubitului ei.

Bucurie de nedescris pentru Iasmina Halas. Dupa mai multi ani in care a fost nefericita in urma despartirii de Cristian Daminuta, Iasmina Halas iubeste din nou.

Frumoasa blondina formeaza un cuplu de mai multe luni cu un tanar care ani de zile i-a fost bun pieten. Iasmina Halas este extrem de activa pe contul sau de Instagram si ori de cate ori simte nevoia, aceasta impartaseste cu prietenii sai virtuali ce se intampla in viata sa.

Intrebata de un admirator daca si-ar dori sa formeze o familie cu barbatul cu care se iubeste, Iasmina i-a dezvaluit ca acest lucru deja se intampla, iar marturie sta inelul de logodna pe care deja il poarta cu multa mandrie.

loading...
„Consider ca deja suntem o familie. Acum nu mai exista incertitudini”, a scris Iasmina Halas in dreptul fotografiei in care iubitul ii tine mana in palma sa.

In plus, altcineva si-a dorit sa stie daca parintii Iasminei il plac pe logodnicul sau, iar raspunsul nu a ramas prea mult timp neasteptat.

„Categoric! Cine nu il place pe iubitul meu?”, a mai adaugat Iasmina, care le-a promis tuturor ca va posta in curand primele imagini cu barbatul care a reusit sa o faca sa zambeasca din nou:

„Urmeaza sa postez, fiti pe faza. Urmeaza o avalansa de poze cu noi doi. Avem un milion de poze frumoase”, a mai spus Iasmina.

La inceputul lunii noiembrie, Iasmina Halas a vorbit despre barbatul iubit si despre cum l-a cunoscut, de fapt. La inceputul anului, tanara s-a iubit timp de cateva saptamani cu Philip de la Puterea dragostei.

„Ne cunoastem de foarte multi ani, dar pana acum nu ne prea suportam pentru ca ne placeam. Avem acelasi grup de prieteni si pe un grup online am inceput sa dezbatem un subiect, apoi am facut caterinca unul de celalalt in privat si aia a fost. El a facut primul pas. El este varianta mea masculina, in totalitate. Nu am incredere totala in iubire, doar ca m-am indragostit fara sa-mi dau seama. Nu dorm fara el, nu doarme fara mine, el circula cu masina mea, eu circul cu masina mea”, a spus Iasmina Halas in cadrul unui interviu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro