Imagini din apartamentul in care Irinel Columbeanu sta cu chirie!

Povestea lui Irinel Columbeanu este una demna de o carte si un film.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogati romani, insa a ajuns sa stea intr-un apartament cu chirie si sa conduca o masina veche, la mana a doua.

In 2007 averea lui Irinel Columbeanu era estimata la nu mai putin de 150 de milioane de euro! Irinel statea in celebra vila de la Izvorani, care, recent, a luat si foc. Vila nu ii mai apartinea oricum lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu sta cu chirie in prezent intr-un apartament cu doua camere, din care va aratam imagini.

loading...
Irinel isi spala hainele, si le calca, face cumparaturile, lucruri cu care nu era obisnuit in urma cu nu foarte mult timp, cand era milionar.

Daca in 2007 averea lui era estimata la 150 de milioane de euro, in 2008 aceasta scazuse la 40 de milioane. Incet-incet averea s-a diminuat considerabil, iar Irinel a pierdut tot. El a acceptat ca fiica lui si a Monicai Gabor, Irinuca, sa mearga sa locuiasca in SUA alaturi de mama ei.

Irinel Columbeanu va putea fi urmarit in aceasta seara la Kanal D, la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

“Cum ati putut pierde 150 de milioane de Euro?, “V-ati gasit alinarea in pastile si alcool?”, “V-a iubit Monica Columbeanu?”, “Plecarea Irinei in SUA este esecul vietii dumneavoastra?”, “Sunteti un afemeiat?”, “Este astazi Irinel Columbeanu un om invins?”, sunt doar cateva dintre intrebarile grele pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Irinel Columbeanu.

Una dintre afacerile lui Irinel Columbeanu care nu au mers este cea cu materialul de constructii inventat de el, columbenitul. Pentru afacerea respectiva Irinel Columbeanu a contractat un credit de 5.1 milioane de euro pe care nu l-a putut restitui. A pierdut, in cele din urma, cele 56 de terenuri pe care le detinea in Ciolpani, acolo unde isi ridicase si impunatoarea vila din Izvorani.

Criza financiara din 2008 l-a daramat pe Irinel Columbeanu. Pierderea averii a fost brusca, dar fostul milionar va explica el insusi in aceasta seara la Kanal D cum s-a putut risipi averea lui uriasa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro