Klaus Iohannis n-a fost lasat de specialisti sa fie printre primii romani vaccinati anti-Covid

Klaus Iohannis le-a facut specialistilor propunerea de a fi printre primii vaccinati pentru a fi un exemplu si a le da oamenilor incredere, dar se va vaccina anti-Covid in a doua etapa a campaniei.

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a declarat ca specialistii din cadrul grupului de lucru privind campania de vaccinare i-au spus lui Klaus Iohannis ca gestul sau, de a fi printre primii romani vaccinati ar putea duce la speculatii.

„In cadrul grupului de lucru presedintele Klaus Iohannis ne-a ridicat aceasta propunere ca sa o evaluam si raspunsul a fost, dupa ce ne-am consultat cu toti expertii, ca nu este de dorit.

Pentru ca, dintr-un gest care se doreste a convinge si a intari increderea in vaccinare se pot crea alte speculatii si nu am dorit acest lucru pentru ca se distrug toata credibilitatea noastra si toata munca„, a spus medicul Valeriu Gheorghita, la Digi 24.

loading...
Conform strategiei, Klaua Iohannis este programat in etapa a doua de vaccinare.
Klaus Iohannis a spus pe 25 noiembrie ca ar putea fi printre primii romani vaccinati impotriva COVID-19 si ca va face acest lucru in mod public, „daca se crede ca asta ar ajuta”. El a raspuns astfel unei intrebari din partea jurnalistilor, intr-o conferinta de presa, daca se va vaccina public, pentru a da un exemplu celor care sunt in continuare sceptici fata de vaccinare. „Daca se crede ca asta ar ajuta, da, cu placere, cum sa nu, nu am nicio problema cu asta. Eu sunt pentru vaccinare, personal sunt pentru vaccinare„, spuea Klaus Iohannis la vremea respectiva.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro