Livian de la Puterea Dragostei, adevarul despre relatia cu Ligi

Livian si Ligi, noi detalii despre colaborarea muzicala care urmeaza!

Livian de la Puterea Dragostei a pus internetul pe jar, dupa ce a anuntat ca urmeaza o colaborare muzicala alaturi de Ligi, fosta lui colega de competitie din sezonul doi al emisiunii fenomen de la Kanal D.

Momentul mult asteptat se apropie cu pasi repezi. „Este oficial! Am un anunt foarte important! Eu eu Ligi suntem intr-o relatie…. Suntem intr-o relatie cu muzica. Speram sa va placa!”, le-a spus Livian fanilor lui si ai lui Ligi.

Castigatorul sezonului doi Puterea Dragostei a explicat, intr-un vlog pe Youtube, despre faptul ca s-a intalnit cu Ligi, pentru a inregistra piesa mult dorita. „Am fost astazi la studio sa finalizez melodia pe care o fac in colaborare cu Ligi… Am fost astazi la studio.. Asa o rusine, oarecum o rusine a fost, pentru ca trebuia sa ajung cu Ligi la o anumita ora. A fost prima noapte cand am dormit aici la garsoniera si atata de bine am dormit si de profund ca m-am trezit la ora 12 si ceva.

loading...
Pana am fost eu, pana s-a trezit Ligi.. Am mers inainte, am tras partea mea, pana a venit Ligi sa traga si partea ei, a trebuit sa il tinem pe domnul Sandu ciorba. Oricum, a castigat respectul meu. Stiti cum se numeste piesa?
Sa stiti ca Ligi e… La reintrarea Ligiei in casa, eu am stiut ce fata e. Am stiut si am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Intre mine si ea nu exista absolut nimic cu tenta…, sa zic asa sau cu tenta sentimentala. Sentimentala poate ca exista, din pura prietenie, pentru ca o respect, ma respecta, dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a povestit Livian de la Puterea Dragostei, intr-un vlog.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro