Livian de la Puterea Dragostei arunca bomba

Livian de la Puterea Dragostei a facut anuntul pe care multi fani il asteptau.

Livian si-a surprins fanii de pe Instagram cu un anunt despre colaboarea lui cu Ligi, cu care se pare ca are si o frumoasa relatie de prietenie. Cei doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei au fost colegi in show-ul de la Kanal D, iar acum se apropie cu pasi repezi de momentul in care vor lansa prima piesa impreuna.

„Este oficial! Am un anunt foarte important! Eu eu Ligi suntem intr-o relatie…. Suntem intr-o relatie cu muzica. Speram sa va placa!”, le-a spus Livian fanilor lui si ai lui Ligi.

Desi telespectatorii Puterea Dragostei s-au gandit ca Ligi si Livian ar forma un cuplu, dupa ce au aparut primele zvonuri in acest sens, castigatorul celui cel de-al doilea sezon al emisiunii a sinut sa le dezminta.

loading...
”Eu cu Ligi am o relatie foarte buna de prietenie, pe care am pastrat-o din competitie. Urmeaza sa scoatem ceva frumos impreuna”, a afirmat Livian despre Ligi.

Si Ligi a vorbit intr-un video despre colaboarea cu Livian, dupa ce fanii emisiunii au atacat-o, crezand ca este intr-o relatie cu el.

”O colaborare nu inseamna ca am ceva cu omul ala. Nu este nimic intre mine si Livian. Hate-ul vostru nu o sa ma opreasca din ceea ce imi doresc. Dintr-o simpla colaborare, ati facut un adevarat circ. Nu inteleg de ce spuneti ca mi-am batut joc de Bianca. Ce am facut? Mi-am facut curaj sa cant. Eu cu Bianca nu am nicio problema. Intre mine si Livian nu exista nimic intim si nici nu va exista”, a spus Ligi, fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro