Livian de la „Puterea Dragostei, in doliu!

Livian de la „Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite. O persoana draga lui s-a stins din viata.

Livian de la „Puterea Dragostei” si-a obisnuit fanii numai cu vesti imbucuratoare despre viata si cariera lui, insa de data aceasta, cei care il urmaresc pe fostul concurent al show-ului fenomen au fost destul de surprinsi sa afle ca acesta este in doliu. A pierdut o persoana foarte draga sufletului sau.

Livian de la „Puterea Dragostei” si-a anuntat fanii in urma cu putin timp ca nu se simte prea bine, asta din cauza faptului ca o persoana draga lui, un cunoscut antrenor de inot, Balint Zeno, a incetat din viata. Barbatul il invatase pe Livian sa inoate.

Vestea ca Balint Zeno nu mai este printre noi, l-a afectat destul de mult pe fostul iubit al Biancai Comanici, mai ales ca acesta isi obisnuise fanii doar cu postari pozitive si fericire.

Livian si-a aratat aprecierea pentru fostul antrenor, postand cateva cuvinte despre acesta pe retelele de socializare.

loading...
„Condoleante! Probabil numai cei de o anumita varsta il mai tin minte. Cel de la care am invatat sa inot. Condoleante, maestre!” a scris Livian pe retelele de socializare.

De cand fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-a afisat tot mai mult in mediul online alaturi de Ligi, fanii si-au pus nenumarate intrebari legate de relatia celor doi, insa Livian a tinut sa lamureasca problema.

„Am fost astazi la studio sa finalizez melodia pe care o fac in colaborare cu Ligi… Am fost astazi la studio.. Asa o rusine, oarecum o rusine a fost, pentru ca trebuia sa ajung cu Ligi la o anumita ora. A fost prima noapte cand am dormit aici la garsoniera si atata de bine am dormit si de profund ca m-am trezit la ora 12 si ceva.

Pana am fost eu, pana s-a trezit Ligi.. Am mers inainte, am tras partea mea, pana a venit Ligi sa traga si partea ei, a trebuit sa il tinem pe domnul Sandu Ciorba. Oricum, a castigat respectul meu. Stiti cum se numeste piesa?

Sa stiti ca Ligi e… La reintrarea Ligiei in casa, eu am stiut ce fata e. Am stiut si am avut dreptate. Mi s-a confirmat pe zi ce trece. Intre mine si ea nu exista absolut nimic cu tenta…, sa zic asa sau cu tenta sentimentala. Sentimentala poate ca exista, din pura prietenie, pentru ca o respect, ma respecta, dar mai mult nu vine nici din partea mea, nici din partea ei”, a povestit Livian.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro