Livian de la Puterea dragostei si Bianca Comanici, impreuna de sarbatori?

Ce a aparut pe contul de socializare al lui Livian de la Puterea dragostei si a Biancai, dupa ce tanarul s-a despartit de Florentina.

Bianca de la Puterea dragostei si Livian s-au despartit in urma cu aproape cinci luni si toata lumea a sperat ca cei doi vor gasi isi vor mai da o sansa si vor fi din nou impreuna.

Daca Bianca de la Puterea dragostei nici nu si-a dorit sa se mai apropie o perioada de un alt barbat, altfel au stat lucrurile pentru fiul lui Nelson Mondialu, Livian. Fostul concurent de la Puterea dragostei a s-a iubit timp de patru luni cu Nicoleta Neagu, insa, la finalul lunii decembrie, cei doi si-au spus adio si au luat-o pe drumuri diferite.

Dupa acest moment, in mintea multor fani ai Biancai si ai lui Livian a incoltit ideea ca cei doi ar putea sa isi mai dea inca o sansa si sa fie impreuna la finalul anului 2020, dupa ce luni de zile le-au demonstrat celorlalti ca nimeni si nimic nu a putut sa fie in calea povestii lor de dragoste.

loading...
Iar daca ar fi sa ne luam dupa activitatea intensa pe care cei doi fosti iubiti o au pe retelele de socializare, nu putem constata decat un lucru: Bianca de la Puterea dragostei si Livian au devenit din ce in ce mai sentimentali.

Dupa ce Bianca a postat la Instastory mesajul: „Te iubesc pana la Luna si inapoi”, Livian a venit imediat cu un mesaj pe contul sau: „Ce e al tau este si al meu. Te voi iubi pentru totdeauna, draga mea”.

Surse apropiate celor doi tineri ne-au declarat ca mesajul lui Livian ar fi unul cu dedicatie, pentru Bianca, mai ales ca luni de zile au fost doar ei, impotriva tuturor.

Urmeaza sa vedem daca Livian si Bianca de la Puterea dragostei isi vor mai da vreo sansa sau vor decide sa isi transmita sentimentele doar in mediul online.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro