Madalina Ghenea se iubeste cu un barbat celebru!

Madalina Ghenea iubeste un barbat cu 12 ani mai mic decat ea. Este idolul unui oras intreg.

Madalina Ghenea cucereste Italia si reuseste sa-i faca pe toti barbatii sa-si intoarca mereu capetele oriunde ar merge. In prezent, frumoasa vedeta se iubeste cu idolul unui oras intreg.

Unul dintre cei mai iubiti fotbalisti din Italia a pus ochii pe Madalina Ghenea. Si ar fi fost imposibil ca barbatul sa reziste acestei frumuseti rapitoare.

Madalina Ghenea se iubeste cu Nicolo Zaniolo, celebrul fotbalist de 21 de ani de la AS Roma. Tanarul a imbracat pana acum peste 50 de tricouri ale celor de la Olimpico, din 2018 si pana la momentul actual.

loading...
In acelasi an, fotbalistul a semnat si cu gruparea din Seria A. Celebrul fotbalist a avut o relatie cu Sara Scaperotta, insa acum o prefera pe frumoasa romanca.

Diferenta de varsta nu este o problema pentru cei doi, iar presa italiana face deja speculatii pe baza unor poze postate pe social media.

Acum ceva timp, au existat zvonuri cum ca Madalina Ghenea s-ar fi iubit si cu Cristiano Ronaldo. Vedeta a tinut sa faca precizari in legatura cu acest subiect.

”Am stat patru ore impreuna. Am filmat cu el o reclama pentru un parfum si am ramas cu o impresie excelenta. Este un om de mare caracter, un familist convins. Daca a incercat sa-mi faca avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevarat profesionist”, a declarat Madalina Ghenea in urma cu doi ani.

loading...
Madalina Ghenea reuseste sa atraga privirile tuturor, mai ales cu pozele si filmarile pe care le distribuie pe retelele de socializare.

Dupa ce s-a despartit de barbatul care i-a daruit un copil, frumoasa romanca s-a iubit cu un celebru italian.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro