Nicole Cherry s-a casatorit in secret?!

Nicole Cherry a incins internetul, dupa ce a aparut cu un inel misterios! Iata ce a spus artista!

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul romanesc. Cantareata surprinde cu fiecare aparitie, dovada fiind si numarul urias de aprecieri pe care le primeste pe retelele de socializare.

Totodata, Nicole este foarte iubita si apreciata si de catre partenerul ei, cu care are o relatie de foarte mult timp. La cei 22 de ani pe care-i are, Nicole Cherry se poate declara multumita, tanara artista avand lumea la picioare, nu doar internetul.

Frumoasa cantareata se iubeste cu Florin de foarte mult timp, iar relatia dintre ei pare sa mearga din ce in ce mai bine. Cei doi amorezi s-au mutat impreuna, iar fanii cantaretei asteapta si vestea cea mare. Recent, Nicole a fost surprinsa cu un inel misterios pe deget, fiind luata la intrebari de catre cei care o sustin neconditionat. Tanara nu a ezitat sa raspunda, fiind foarte sincera si astfel, a spus lucrurilor pe nume.

loading...
„Nu sunt maritata si nu are nicio legatura cu verigheta. Este pur si simplu un inel care-mi place”, le-a transmis Nicole Cherry celor care o urmaresc pe Instagram.
Ba mai mult decat atat, artista a povestit pe internet, faptul ca relatia actuala este si cea mai lunga pe care a avut-o pana acum. „Relatia actuala este cea mai lunga si singura pe care o pot numi relatie. Eu cu Florin avem 2 ani jumatate”, a mai spus Nicole Cherry, despre relatia ei cu Florin. Nicole Cherry le-a mai dezvaluit fanilor ei ca primul iubit l-a avut in adolescenta, la varsta de 17 ani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro