Oana Radu regreta comportamentul din „Bravo, ai Stil, Celebrities”

Oana Radu a recunoscut public ca unele actiuni si declaratii din cadrul „Bravo, ai Stil! Celebrities” nu au fost adecvate.

De-a lungul competitiei de stil, s-au intamplate multe! Declaratii spuse la nervi, glume facute pentru show, dar si coalitii intre fete. Una dintre concurentele care a vrut cu orice pret sa iasa in evidenta mai mult decat se putea a fost Oana Radu. Artista incerca deseori sa intre intr-o discutie in care nu era vizata sau cel mai adesea facea glume neintelese de restul concurentelor. Aceste actiuni ale sale nu au fost gandite foarte bine, dupa cum a declarat chiar ea, insa in momentul in care au inceput sa se difuzeze emisiunile, Oana Radu a observat ca mare parte din comportamentul ei a fost interpretat altfel decat ar fi vrut ea sa se vada pe tv. Din acest motiv, aseara, Oana Radu a facut o serie de Instastory in care si-a cerut scuze pentru tot comportamentul avut in emisiunea de stil.

Oana Radu a declarat ca abia dupa ce a vazut reactiile fanilor emisiunii din mediul online, si-a dat seama ca actiunile sale din cadrul competitiei nu au ajuns la public asa cum si-ar fi dorit ea. A realizat ca ar fi trebuit sa fie mai continuta in unele momente si ca nu ar fi trebuit sa „glumeasca” atat de des pentru ca nu toata lumea gusta acelasi tip de gluma.
loading...
„Vinovata de acele actiuni sunt doar eu. As vrea ca pentru voi sa fie un exemplu ceea ce s-a intamplat cu mine in emisiunea asta. Faptul ca eu am invatat enorm de multe lucruri despre mine dupa ce emisiunile au inceput sa se difuzeze. Faptul ca eu am inteles anumite lucruri cand am citit niste mesaje. Ma raportez la faptul ca desi multe mesaje au fost cumva exagerate, cel mai dureros pentru mine a fost faptul ca eu in acele mesaje gaseam putin adevar despre mine”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro