Oana Roman a fost inselata de Cornel Pasat cu actuala sotie

In urma cu cateva zile, Oana Roman a anuntat ca s-a despartit de Marius Elisei, tatal fetitei sale. Vedeta incearca sa treaca peste acest obstacol din viata ei si isi ocupa timpul cu alte activitati. Inainte sa fie cu Marius Elisei, Oana Roman a avut o relatie cu Cornel Pasat, insa a fost inselata.

Vedeta a trecut prin multe experiente de-a lungul timpului si nu poate uita nicio secunda cum a fost tradata de prietena ei. Oana Roman a fost inselata de Cornel Pasat cu femeia cu care astazi are o familie.

Oana Roman a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a intrat intr-un joc picant. Vedeta primea intrebari, iar daca nu voia sa raspunda la ele trebuia sa manance sos foarte picant. Intrebarile nu sunt deloc usoare, iar multe vedete se abtin sa raspunda.
loading...
Una dintre intrebarile primite de Oana Roman a fost legata de cea mai mare dezamagire pe care a suferit-o din cauza lui Cornel Pasat. Oana Roman a fost inselata de coregraf atunci cand se astepta cel mai putin.

M-a inselat. I-am prins. Era prietena mea si statea cu noi in casa. Era prietena noastra. A venit din provincie si am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani si am tinut-o la mine acasa. Sunt si azi impreuna. Nu i-am prins in fapt. Am aflat ca vrea sa ne despartim ca sa fie cu ea.

Vedeta s-a despartit de barbatul cu care o fetita, iar motivul care a dus la separare a fost legat de neintelegerile care au aparut intre ei in ultima perioada. Multi credeau ca Oana Roman a fost inselata de Marius Elisei, dar vedeta nu a facut declaratii despre acest subiect.

Am ajuns in punctul in care intre noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord sa ne separam! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relatia noastra ca si cuplu nu mai functioneaza bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca parinti trebuie sa ramana impecabila. Timpul va decide daca lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi. Acum amandoi stim ca aceasta separare este unica solutie.

sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro