Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit.

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit. Nu este prima data cand cei doi au probleme in cuplu. Se pare ca acum lucrurile nu mai functioneaza absolut deloc intre ei si despartirea a fost inevitabila.

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit, iar el se pare ca a ramas cu afacerea pe care au avut-o impreuna. Vedeta a facut primele declaratii despre problemele cu care se confrunta in aceasta perioada.

‘Eu nu am avut niciodata o implicare in actele societatii care era in spatele acestui proiect, am mers pe incredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima saptamana datorita voua… Nu a fost indeajuns. Eu am considerat ca e un proiect comun de familie, se pare ca am fost singura care am gandit asa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotarat sa inchei, firma, site-ul a ramas pe numele sotului meu. Nu am avut niciun castig de pe urma acestui proiect. El va continua nu stiu sub ce forma, dar nu mai am nicio legatura cu acest proiect.’, a declarat Oana Roman.
loading...
Cu doar cateva zile inainte de Craciun, Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit. Vedeta a facut anuntul pe una dintre retelele de socializare, iar vestea a luat pe toata lumea prin surprindere.

‘Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinta mea. Eu am facut tot ce am putut, ce am demonstrat ca pot, am facut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am inteles ca nu se mai poate merge mai departe si o sa-mi vad de drumul meu, atat din punct de vedere al vietii profesionale cat si personale.Chiar la final de an, vedeta a anuntat cu ochii in lacrimi ca a ajuns la final casnicia ei. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a ramas cu afacerea cu haine pe care o aveau impreuna.

Cred ca e cea mai buna decizie si cea mai corecta. Eu trebuie sa ma concentrez sa-mi vad de acest copil minunat pe care il am si sa-mi vad de viata mea’, a mai spus vedeta cu lacrimi in ochi.

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit, desi nu este prima data cand iau aceasta decizie. In urma cu mai mult timp, cei doi au mai avut o perioada in care au stat separati, insa au sfarsit prin a se impaca. Acum ramane de vazut daca lucrurile intre cei doi s-au incheiat definitiv sau mai exista vreo sansa de impacare.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro