Oana Zavoranu, atac dur la adresa Loredanei Chivu: „Vomit, nu mai pot.”

Fosta sotie a lui Pepe nu rateaza nicio zi in care sa nu le umileasca pe vedetele din Romania. De data aceasta, a venit randul Loredanei Chivu.

Oana Zavoranu isi face timp in fiecare zi pentru a le lua la rost pe vedetele din tara noastra si de a le pune o eticheta nu tocmai eleganta. Bruneta a reusit s-o atace de data aceasta pe nimeni alta decat Loredana Chivu.

Oana Zavoranu a reusit s-o surprinda pe Loredana Chivu intr-o ipostaza nu tocmai placuta. Pe una din retelele de socializare, blonda facea reclama unui brand de ochelari de soare, insa Oana Zavoranu a sesizat imediat ca sub unghia Loredanei Chivu este mizerie.

„Cand facem reclama la ochelari Balmain fake, ne spalam si noi jegul care colcaie sub gheare, ingalatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Ca pot creste linistiti…zic. Vomit, nu mai pot. De ce imi trimiteti poze de-astea?”, a scris Oana Zavoranu.

loading...
Oana Zavoranu a primit fotografia cu unghia Loredanei Chivu de la un urmaritor si imediat a venit cu raspunsul. Diva nu poate sa suporte vedetele care se cred mai presus de ceea ce sunt.

Nu doar ca le ataca pe divele din Romania, dar Oana Zavoranu reuseste sa acopere si subiectul divortului Ralucai Pastrama de Pepe.

„De scoala nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate si manele. N-are el vacante cata scoala am eu…aoleu, stati asa ca am uitat ca eu sunt si saraca, si inculta si posedata, nu am nici case ca de aia am stat eu la el in mansardala…nu am nici masini (ca de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheita), merg si cu rata, am si ciunga-n par, sunt si nebuna, si vreau sa apar si la tv pe spatele lui, ca doar vorbind de el ma mai baga si pe mine cineva in seama…”, a declarat Oana Zavoranu acum ceva vreme.

In ciuda atacurilor pe care le indreapta catre vedetele din Romania, Oana Zavoranu isi tine fanii la curent si cu lucrurile frumoase care se intampla in viata ei.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro