Oana Zavoranu va deveni mamica?!

Oana Zavoranu continua sa-si socheze fanii prin declaratiile pe care le realizeaza in mediul online, in ultima perioada. De data aceasta, insa, superba actrita a vorbit, pentru prima data, despre o posibila sarcina.

Dupa ce le-a criticat pe vedetele din Romania, Oana Zavoranu continua sa faca declaratii socante pe retelele de socializare, acolo unde mii de fani o urmaresc pentru a afla ce mai pregateste diva.

Oana Zavoranu si-a obisnuit fanii cu o sinceritate debordanta si cu un curaj care o caracterizeaza inca de cand s-a lansat in showbiz. Dupa ce le-a luat pe toate vedetele la „control”, frumoasa vedeta a facut o declaratie care i-a lasat masca pe toti prietenii sai virtuali. De cele mai multe ori, Oana Zavoranu isi lasa fanii sa-i adreseze diverse intrebari la care vedeta raspunde cu usurinta, fara a fi jenata sau atacata.

Bruneta a reusit intr-un timp record sa atace foarte multe vedete din Romania, fara teama de a fi judecata.

loading...
Una dintre intrebarile adresate de catre un urmaritor are legatura cu viata personala a Queridei. Mai exact, unul dintre fani a intrebat-o pe Oana Zavoranu daca isi doreste un copil.

Raspunsul brunetei a socat internetul, pentru ca nimeni nu se astepta ca Oana Zavoranu sa fie atat de deschisa si sa raspunda atat de repede „provocarii”.

”Vine si bebe ca este cazul, se cam lasa asteptat smecherul”, a fost raspunsul dat de Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu nu se sfieste sa spuna tot adevarul despre oricine i-ar iesi in cale. La un moment dat, vedeta a facut cateva dezvaluiri chiar despre Pepe.

„Eu am informatii si o spun in premiera. Acum cativa ani de zile m-am certat ingrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el ca este homosexual. Hai sa va spun ca si eu sunt in posesia unor mesaje care atesta ca e homosexual. Se vorbeste in oras ca lumea cam stie ca omul are bucurii la baieti. Normal ca am fost stupefiata si am facut si eu niste legaturi. Eu nu zic ca bag mana in foc, asa mi s-a spus”, a declarat Oana Zavoranu.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro