Pepe, mesaj cu subinteles despre relatia cu Raluca Pastrama

Pepe se afla in prin divort cu sotia sa, Raluca Pastrama, cu toate ca nu si-a dorit sa se desparta de mama fiicelor sale. Artistul s-a dat recent de gol pe internet, in ceea ce priveste realitatea vietii sale.

Pepe, mesaj cu subinteles. Cantaretul a dezvaluit, printr-un citat postat pe o retea de socializare, povestea prin care trece in prezent. Pepe a specificat si faptul ca este constient ca a fost mintit, dar accepta.

”Definitia prostiei. Sa cunosti adevarul, sa vezi adevarul, dar sa crezi in continuare minciunile”, a fost mesajul postat de catre artist pe contul de Instagram.

Pepe si Raluca Pastrama traiesc printr-o perioada dificila. Cei doi se despart dupa noua ani de relatie si opt de casnicie, dar si doua fetite superbe. Bruneta ar fi fost cea care i-a propus cantaretului sa divorteze, iar acesta nu a avut de ales, fiind deja pus in fata faptului implinit.

loading...
Pepe, mesaj cu subinteles. Recent, cantaretul a petrecut un weekend alaturi de cele doua fetite ale sale. Dupa luni bune in care a purtat barba, artistul a decis sa renunte la ea, astfel si-a intampinat cele doua fetite cu un nou look, care locuiesc, de cateva saptamani, la bunicii materni. Fericit ca petrece timp cu ele, artistul a postat imagini pe retelele de socializare.

Intre Pepe si Raluca Pastrama nu pare sa mai fie loc de impacare, iar ultima actiune din instanta indica destul de clar acest lucru. Cei doi se lupta acum cu toate armele pentru o vila luxoasa si doua masini de lux.

Pepe si Raluca Pastrama au ajuns la divort dupa ce cantaretul ar fi prins-o pe sotie ca il inseala, aceasta recunoscand ulterior cel putin o escapada amoroasa extraconjugala. Pepe le-a spus fanilor ca despartirea de mama fetitelor sale se va face pe cale amiabila, insa, intre timp, lucrurile au luat o alta intorsatura si situatia devine din ce in ce mai complicata, relateaza Cancan.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro